Лідія Таран організувала справжній бал у президентському палаці

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран організувала справжній бал у президентському палаці
1plus1.ua

Ведуча ТСН допомогла важкохворій дівчинці стати принцесою.

Поділитися:

Ведуча ТСН на 1+1, куратор благодійного проекту Здійсни мрію Лідія Таран влаштувала реконструкцію справжнього балу у Палаці президентських прийомів. Все заради здійснення мрії підопічної проекту, 6-річної Єви Шкулки, яка втрачає зір через пухлину головного мозку.

Допомогти ведучій вирішили більше півсотні людей – артисти та режисери національного театру Лесі Українки, стилісти, професійний оркестр та музиканти. Та до останнього здійснення мрії було під загрозою зриву:

«Нам було складно зіставити графіки усіх, хто допомагав готувати бал. Та особливою перепоною стала хіміотерапія Єви. Ми боялися, що не встигнемо зробити все у перерві між процедурами. Але нам вдалося!» - розповіла Лідія Таран.

Коли у палаці, де мав відбуватися бал, тривали останні приготування, дівчинку з батьками перетворювали у казкових героїв. Єві одягли перуку Рапунцель – це була ще одна мрія дівчинки – мати довгі коси, бо через хіміотерапію у неї випало волосся. 

Після неймовірних перевтілень на Єву чекала справжня карета, яка відвезла маленьку принцесу на бал. А на червоному хіднику біля палацу дівчинку зустрів принц Макар. Діти познайомилися в Інституті раку – разом лікувалися. Макар був Євиними очима, тримав її в курсі всього, що відбувалося на паркеті. А після того, як дівчинці одягли корону, вони разом почали танцювати.

Я дуже давно не чула такого сміху, не бачила такої радості своєї дівчинки.

До цього Єва не танцювала! Цей радість змусила час зупиниться і побачити своє дитя іншим. Дивлюся на щасливу Єву і забуваю про всі біди. Дуже хочу, щоб ця іскорка в її очах не згасла ніколи. Це вже моя мрія» - зізналася мама дівчинки, Олеся.

Коли бал завершився, Єва дозволила своїм гостям сфотографуватися з нею. Тоді щаслива Єва поділилася своєю новою мрією: Хочу, щоб я скоріше одужала. 

Новини по темі