Лідія Таран: Відверто про кохання, кар'єру, доньку та мрії

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча ТСН розкрила подробиці особистого життя сильної жінки на сторінках відомого інтернет-видання у проекті «Без гриму» .

Поділитися:

Зірка «1+1» Лідія ТаранЛідія Таран взяла участь у великому проекті інтернет-видання Ivona.bigmir.net, в якому відомі жінки України «знімають» перед читачем сценічну «маску» і розповідають про найголовніше – сім'ю, кар'єру, перші невдачі, довгоочікувані перемоги, дружбу. Другою героїнею проекту стала улюблена ведуча ТСН Лідія Таран.

Ведуча ТСН поділилася з читачами сокровенними подробицями свого приватного життя, стосунками з донькою та своїм ставленням до публічності. Зокрема, ведуча зізналася, що майже ніколи не передивляється свої ефіри, не любить фотографуватися та не купує журнали зі своїми інтерв’ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран здобула відзнаку для журналістів.

Я не сприймаю себе, як обличчя з екрану чи зірку. Мене рятує той факт, що я працюю в прямому ефірі, тому практично немає можливості побачити себе по телевізору, – каже Лідія.

Звісно, робота на телебаченні тісно вплітається і в приватне життя Лідії. Вона виховує доньку Василину, яка щиро цікавиться цією стороною життя своєї зіркової мами.

По суботах ми ходимо на роботу разом, і я доручаю їй робити маленькі, але важливі речі. Особливо вона захоплена моїм соціальним проектом «Здійсни мрію», де ми з командою підтримуємо тяжкохворих дітей і допомагаємо здійснити їх заповітні мрії. Дочка співчуває хворим діткам, співпереживає. Ці історії не можуть не зачепити, – поділилася Лідія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт для допомоги тяжкохворим дітям

Лідія щиро поділилася правилами сильної жінки та секретами гармонійної самореалізації.

З роками помічаю, що все більше хочеться концентруватися на родині, доньці. Нічого не змінилося з тих часів, як Бог створив чоловіка і жінку на Землі. Жінка – продовжувачка роду. Це її головна місія, – каже Лідія.

Про те, що Лідія вважає найскладнішим випробуванням, та які три головні цілі ведуча має на життя, можна прочитати у повній версії інтерв’ю.

Новини по темі