Лідія Таран потрапила до рейтингу українок, які надихають

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран потрапила до рейтингу українок, які надихають
1plus1.ua

Ведуча ТСН бере участь в голосуванні від топового глянцю у категорії «Благодійність»

Поділитися:

Понад рік тому ведуча ТСН  Лідія Таран стала кураторкою грандіозного соціального проекту «Здійсни мрію», покликаного дарувати радість і здійснювати заповітні мрії тяжко хворих дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо. Побачити море, побувати в Парижі, створити гру для смартфонів, зробити власноруч чарівну шоколадну цукерку, зустрітися з Кріштіану Роналду на матчі в Мадриді, побувати з Тіною Кароль на шоу Голос. Діти, стати поліцейським, керувати справжнім потягом «Інтерсіті», гасити полум’я разом з командою пожежників, політати на повітряній кулі, записати свій трек у студії з Потапом, станцювати у прямому ефірі Танців з зірками з Ахтемом Сеітаблаєвим – мрії такі різні, та їх здійснення дає дітям відчуття щастя і чинить сильний терапевтичний ефект. Проекту «Здійсни мрію» всього півтора року, а у доробку команди чарівників Лідії вже близько 50 виконаних дитячих заповітних бажань!

«Проект «Здійсни Мрію» – це моє натхнення, а рушій проекту – дитячі мрії. І тепер я знаю, що їхня сила безмежна! Те, що кожна дитина робить крок до мрії, яка досі здавалася фантастичною і нереальною, – це незабутнє, це те, що викликає внутрішній тріумф, змінює життя й атмосферу навколо. Немає такої мрії, яку б ми разом не могли реалізувати! Неможливе можливо! Йдеться лише про бажання людей допомогти», – впевнена Лідія.

Лідія ввійшла до рейтингу журналу «Ліза» – премії «Жінки, що надихають». Експерти номінували ведучу в категорії «Благодійність». Разом із телеведучою в цю категорію потрапили також Ольга Кудиненко та Маша Єфросиніна.

Народне онлайн-голосування триватиме до кінця листопада 2017 року. Підтримайте улюблену ведучу ТСН та чарівницю своїми голосами за посиланням!

 

Новини по темі