Маленький українець переспівав "Ой у лузі червона калина", відео стало вірусним: що відомо про хлопчика та історія його евакуації

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Маленький українець переспівав гімн Січових стрільців, відео стало вірусним: що відомо про хлопчика

Маленький українець переспівав відому пісню "Ой у лузі червона калина" та став зіркою соцмереж.

Поділитися:

Маленький хлопчик переспівав гімн Січових стрільців, відому пісню "Ой у лузі червона калина", та вмить став зіркою соціальних мереж. Хто цей хлопчик, який полонив душі мільйонів українців, які разом із ним тепер наспівують слова пісні, дізнавались у ТСН в рамках інформаційного марафону "Єдині новини".

Хлопчика, що співав "Ой у лузі червона калина" звуть Лео, Леон. Він разом із батьками мешкав у місті Ірпінь.

"Цю пісню знаєть усі в Україні та за її межами. І наш Лео не став виключенням. Він вивчив дуже швидко ці слова і наспівував скрізь. Я прост ознімав відео у свій сімейний архів", — розповідає батько хлопчика. 

Впевнений виконавець Леонардо на відео, що стало вірусним, в житті виявився скромним. Хлопчику всього 3,5 роки, але він вже знає, що таке війна і як вона звучить. Він знає, що сім'я мала переїхати, "тому що війна".

Родина тікала з Ірпеня, де 24 лютого всі прокинулись, як і вся країна, під вибухи. Спочатку вони виїхали до Василькова, але палати почав і він. Врешті, друзі допомогли родині виїхати на захід. Вже перебуваючи у безпеці, вони побачили єдине фото свого дому в Ірпіні: на світлині — потрощені вікна їх квартири. І хоча місто вже звільнене, вони розуміють, що повертатись ще зарано...

Дивіться сюжет про маленького хлопчика Лео, якому вже відомо, що таке війна:

Відео з хлопчиком стало вірусним, і врешті пісню заспівали й українські зірки, долучивши до свого запису і спів маленького хлопчика.

Дивіться сюжет "Сніданок. Онлайн" про те, як і де родина хлопчика живе тепер, про плани та мрії сім'ї та мрії, які обов'язково збудуться:

Новини по темі