Марічка Падалко разом із чоловіком подолала заплив через Босфор 2018

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко подолала заплив через Босфор

Телеведуча взяла участь у міжнародних змаганнях

Поділитися:

Щорічний спортивний захід – заплив через Босфор – стає все більш популярним серед українців. Ці грандіозні змагання проводяться у Стамбулі вже 30 років. У 2018 році на захід подали заявки 2.5 тисячі учасників із 50 країн світу. Як повідомляє ТСН, цього року на заплив через Босфор зареєструвалося більше 400 українців. Серед них – телеведуча Марічка Падалко з чоловіком – журналістом та політиком Єгором Соболєвим, чемпіон з плавання та політик Денис Силантьєв та багато аматорів та професіоналів цього виду спорту з України.

Всі вони кинули виклик собі, адже це змагання – не з легких. Потрібно подолати 6.5 км у холодній воді, а на шляху до фінішу учасникам заважають хвилі, зустрічна течія та інші чинники, які важко передбачити під час тренувань у басейні. Та Марічка Падалко з чоловіком витримали всі випробування і успішно подолали Босфор.

Після фінішу телеведуча написала у фейсбук:

Ніколи! Ніколи не можна здаватися! Йти до кінця! І якщо ти думаєш, що ти програв, подумай ще раз, і твоя думка може змінитися. Це про мій сьогоднішній Босфор. Точніше про його останні 100 метрів, які я гребла фактично на місці довгі 40 хвилин, щоб таки фінішувати і розплакатися.

Читайте також: Вперше за 10 років. Марічка Падалко разом із чоловіком вирушила в романтичну подорож

Заслужений майстер спорту України з плавання Денис Силантьєв увійшов у десятку кращих з результатом 53 хвилини та отримав приз як переможець змагань у своїй віковій категорії 40-44 роки.

Новини по темі