Марічка Падалко вразила ідеальною формою на обкладинці глянцю

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Телеведуча поставила перед собою новий виклик.

Поділитися:

Напередодні свого 42-го дня народження улюблена ведуча ТСН Марічка Падалко зачарувала прихильників стрункою фігурою. Днями вона прикрасила обкладинку видання про здоровий спосіб життя «Диетика». Мама трьох дітей та марафонець відверто розповіла про свої секрети краси та похизувалася ідеальним пресом. У стильній спортивній фотосесії ведуча з’явилася на сторінках глянцю вперше. У великому інтерв’ю вона поділилася своїми першими кроками до марафону, особистою дієтою, майбутніми спортивними планами та навіть рецептом свого улюбленого корисного салату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко розповіла, як привчає своїх дітей до спорту

За словами Марічки, її бігове захоплення розпочалося у 2015-му році. Свою підготовку до марафону вона розпочинала із забігів у 2 км, а вже за 3 роки підкорила дистанцію у 42 кілометри.

«Три роки тому дистанція у 42 кілометри здавалася мені абсолютно нереальною. Найбільшим своїм досягненням я вважаю ще і той факт, що мені вдалося втягнути у пробіжки і чоловіка. У біговій «історії» для мене найважливіший аспект – напевно, настрій. Саме настрій – найголовніший стимул. А ще спорт допомагає справлятися зі стресом та є джерелом енергії», – поділилася Марічка.

Ведуча зізналася, що робота на телебаченні також стимулює її до нових досягнень і рекордів.

«Я постійно можу бачити себе збоку та вишукувати недоліки. У цьому я чемпіон», – з посмішкою каже ведуча.

Окрім того, цього року Марічка готується підкорити також і водну стихію. Влітку 2018-го ведуча збирається взяти участь у запливі на 6 км через Босфор.

«Дистанція прокладена таким чином, що ти стартуєш в Азії, а фінішуєш в Європі. І це, звісно, неабиякий виклик, і водночас велика пригода. Мені зараз і радісно, і страшно водночас. Коли я думала, чи добіжу 42 км, я завжди себе заспокоювала, що можу зійти на будь-якому кілометрі. "Зійти" між двома континентами – проблематичніше. Тому тільки на фініші!» – каже Марічка.

В інтерв’ю Марічка поділилася, що намагається харчуватися 5 разів на день, п’є воду перед кожним прийомом їжі, не їсть фруктів у другій половині дня, вже півроку не вживає цукор. Читайте більше секретів ідеальної форми від ведучої у свіжому номері журналу «Диетика».

Також на своїй сторінці у Фейсбук Марічка Падалко поділилася фото, якийм продемонструвала, який вигляд мала 7 років тому.

«Щоб мені хтось сказав, що я буду на обкладинці, я б довго сміялася. І це зовсім не кокетство з мого боку, особливо, якщо подивитися останнє "архівне" фото. Це літо 2011, коли ми з Лідою Таран і з усіма нашими дітьми поїхали до Туреччини. Моїй найменший було вже 9 місяців, і я вже півроку як регулярно ходила в спортзал. Нехай це буде підтримкою всім мамам, які повертаюся у форму. Тримаємося, дівчата! Усім важко», - підписала світлину ведуча.

Новини по темі