Марічка Падалко зізналась у почуттях всесвітньо відомому співаку

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Дізнавайтеся, за кого телеведуча мріяла вийти заміж.

Поділитися:

Ведуча ТСН зустрілася зі своїм кумиром дитинства, співаком Томасом Андерсом і зізналася, що у юному віці була закохана у нього.

Про зустріч із легендарним виконавцем Марічка Падалко мріяла ще школяркою. Аби потрапити на концерт Андерса у березні 1990 року батьки виділили Марічці цілих 10 карбованців на квиток, а ще 5 на квіти вона зібрала сама, заощаджуючи на шкільних сніданках. Вчора мрія вже відомої телеведучої нарешті здійснилась – напередодні його концерту у Києві вона змогла відверто поговорити зі своїм кумиром та навіть зізналася, що в дитинстві мріяла вийти за нього заміж. Андерс відреагував із вдаваним захватом, але сказав, що таке від своїх шанувальниць чує дуже часто. Він також нагадав, що ніколи не приховував, що його серце зайняте – на відміну від тих сценічних мачо, які воліють вдавати з себе вільних принців.

"Я так ніколи не робив. Я той, ким я є, і люди нехай самі обирають, їм це подобається чи ні. Це дуже важливо для мене і для мого особистого життя. Для мене було б дуже дивно – виходити і грати роль", - пояснив Томас Андерс.

Під час підготовки до інтерв’ю відома та успішна жінка, щаслива мама Марічка Падалко несподівано для себе з’ясувала, що колишнє захоплення могло серйозно вплинути на все її життя, адже, як стверджують психологи, згодом закохані підлітки підсвідомо обирають коханих за ознаками подібності до юнацьких уподобань.

Цю теорію Марічка перевірила під час перегляду старих фотографій з сімейного архіву. Її чоловік на диво схожий на Томаса Андерса в молодості. Те ж саме підтвердили інші шанувальниці співака, з якими змогла поспілкуватися ведуча. Проте ця інформація не стала новиною для самого Томаса, він запитав: "Ви теж обирали схожого на мене".

Новини по темі