Мазур, Таран, Мосейчук, Вітвіцька і Падалко підготували поетичний подарунок Україні до Дня Незалежності

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Мазур, Таран, Мосейчук, Вітвіцька і Падалко підготували подарунок до Дня Незалежності
1plus1.ua

Колектив ТСН зачитав вірш Сосюри напередодні Дня Незалежності

Поділитися:

До Дня Незалежності України колектив Телевізійної служби новин привітав українців зі святом, виконавши знаменитий вірш відомого українського поета Володимира Сосюри.

У відеопривітанні ведучі Алла Мазур, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко, кореспонденти, журналісти та редактори ТСН зачитали відомий вірш «Любіть Україну!».  https://www.youtube.com/watch?v=gjYxuD4dPHU

Менш ніж за добу з моменту публікації відео на офіційній сторінці ТСН у Facebook ролик переглянуло майже 270 тисяч користувачів, залишено більше сотні коментарів, більше шести тисяч уподобань та більше, ніж сім тисяч репостів.

Нагадаємо, 24 серпня, у День Незалежності України Телевізійна служба новин разом із редакцією «Сніданку з 1+1» підготують святковий телемарафон, в рамках якого буде транслюватись військовий парад у Києві, а також інших регіонів України. В рамках марафону «Сніданку» о 11:30 на Михайлівській площі відбудеться відкритий урок з української мови від постійного експерта і ведучого Олександра Авраменка.

За додатковою інформацією звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/

Новини по темі