Мосейчук та Комаров подарували дітям подорожі до моря

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Мосейчук та Комаров подарували шанувальникам подорожі до моря
1plus1.ua

Проект «Здійсни мрію» став партнером благодійного фотопроекту «Мрій!»

Поділитися:

Команда чарівників долучилася до фотопроекту «Мрій!», який зібрав дітлахів з інвалідністю з різних куточків України. Їхні фото з відомими артистами, спортсменами та телезірками прикрасили стіни Мистецького Арсеналу в Києві. Мета виставки – підтримати дітей та їхні родини, а на виручені кошти купити будинок, де буде відкрито Місто добра, місце, куди можуть звернутися і де можуть знайти притулок мами з дітьми, котрі потребують допомоги.

Разом із багатьма відомими артистами, учасниками виставки стали й ведучі 1+1 – чарівники проекту «Здійсни мрію» Наталія Мосейчук та Дмитро Комаров.

Маленька Дар’я Руденко обожнює казковий світ та вважає себе принцесою. А ще мріє об’їхати всю-всю планету, вздовж і впоперек, як Дмитро Комаров, познайомитися з усіма принцесами світу й організувати великий бал, де буде безліч цукерок. А Юрчик Синиця завжди в курсі всіх новин, бо дізнається про них з екрана телевізора від улюбленої ведучої Наталії Мосейчук. Під час фотосесії для проекту вдалося дізналися, що ці діти ніколи не були на морі, не бачили, як плескаються хвилі, не знають тих, хто живе під водою. Тому чарівники «Здійсни мрію», Наталія і Дмитро зробили все, аби малюки змогли відчути щастя від здійснення своїх мрій.

Ведучі презентували маленьким героям фотовиставки Сертифікати на подорож до моря для всієї сім’ї з відкритою датою. Напрямок подорожі ще буде обговорюватися, а Сертифікат можна активувати з квітня 2018 року.

«Фотопроект  "Мрій!" об'єднав найдобріших людей України заради здійснення мрій дітей. Неможливо знайти слова, які опишуть емоції діток, що стали героями фотосюжетів. У Мистецькому Арсеналі зірками були саме діти, і привітати їх прийшли понад 1000 людей! Хочу висловити велику вдячність команді проекту «Здійсни мрію» та телеканалу 1+1, які стали партнерами фотопроекту і здійснили мрії Даринки та Юрчика, які заслуговують на звання маленьких героїв. Зібрано понад 136 тисяч гривень на порятунок дітей від інтернатних закладів та створення Міста добра в нашій країні. Доброта невпинно змінює світ, і цього вже нікому не змінити», - прокоментувала керівник фотовиставки та БФ «Я майбутнє України» Марта Левченко.

«Як куратори «Здійсни мрію», ми дуже раді бути партнерами цього благодійного фотопроекту. Тема мрій важлива і необхідна. Ми глибоко переконані – саме мрії відвертають увагу хворих дітей від болючих процедур та поганих думок, допомагають акумулювати всі сили організму на одужання та дарують більше усмішок і радості дитині та всім навколо. Емоції, які переживає дитина у момент здійснення мрії, цілющі», - кажуть Лідія Таран та Олександра Лобода.

Ми запрошуємо всіх діток та їхніх батьків зареєструватися на сайті «Здійсни мрію», розказати про найпотаємніші мрії, щоб ми могли про них дізнатися та обов’язково колись здійснити!

Новини по темі