Мрія онкохворої дівчинки здійснилася: Юлія Донда познайомилася з Надею Дорофєєвою

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Мрія онкохворої дівчинки здійснилася - Юлія Донда познайомилася з Надею Дорофєєвою
1plus1.ua

Проект «Здійсни мрію» втілив ще одне дитяче бажання у реальність

Поділитися:

Цієї неділі мрія онкохворої дівчинки Юлії Донди з Бердянська стала реальністю - вона познайомилася з улюбленою співачкою та танцюристкою -  Надею Дорофєєвою та побувала на закритій генеральній репетиції шоу, куди неможливо потрапити нікому, крім знімальної команди.

У 12-річної дівчини рак лімфатичної системи - лімфома Ходжкіна. З червня цього року вона пройшла уже 2 блоки хімії, а в кінці жовтня заходить на непростий етап лікування: променеву терапію. Це виснажливе лікування та дуже небезпечна хвороба.

Дівчина, аби відволікатися від постійних болючих процедур, які виснажують організм,  захопилася творчістю -  любить вишивати бісером і хрестиком. А ще вона фанатка Наді Дорофєєвої, учасниці проекту Танці з зірками. Юля знає слова усіх пісень, наспівує і постійно слухає в лікарні ці хіти, слідкує за усіма новинами її кумира і обожнює шоу Танці з зірками, де вболіває за пару Наді і Жені.

З Юлею нашу команду познайомила Ірина Литовченко співзасновниця  фонду «Таблеточки», підопічною якого вона є. Саме вони і звернулися до нас по допомогу у здійсненні мрії Юлії напередодні її відповідального наступного етапу лікування. І ця підтримка важлива. Ірина нам розповіла про потаємну мрію дівчинки, що їх пацієнтка дуже хоче побачитися з зіркою особисто та зробити селфі! Приємні емоції позитивно впливають на лікування дітей, які змушених роками боротися з тяжкими хворобами. Тож, Ліда Таран та команда «Здійсни мрію» зробили все, аби маленька мрійниця зустрілася з Надею якнайшвидше. Лікарі відпустили Юлю. І вона з мамою опинилися у зіроковому залі на генеральній репетиції, щоб подивитися шоу не через екран телевізора, а наживо, а головне мати час та можливість вільно поспілкуватися не тільки з Надею, а й з усіма зірками-учасниками шоу, дізнатися все про світ залаштунків!

Ця подія стала надзвичайно хвилюючою для мрійниці – вона познайомилася з Надею Дорофєєвою, і вони домовилися далі спілкуватися і дружити у фейсбук. Дівчата погомоніли та зробили спільне селфі. Не оминули увагою дівчинку також Юрій Ткач, Ілона Гвоздьова, Олена Шоптенко, Ахтем Сеітаблаєв, Катерина Кухар, Євген Кот, MONATIK.

«Я впевнена в тому, що кожній людині обов'язково потрібно мріяти і йти до втілення своєї мрії! Дітки, особливо ті, яких торкнулися хвороби, потребують нашої доброти та допомоги на цьому шляху до мрій, до мети. У таких випадках у кожного з нас є можливість зробити максимум позитивних вчинків і подарувати дитині позитивні емоції. Ми з Юлею прекрасно поспілкувалися в той вечір, обіймалися і фотографувалися. Вона, стоячи поруч, зарядила мене своєю енергією і настроєм - розповіла, як сильно переживає за нашу пару з Женею і вселила в нас віру, що все вийде обов’язково, і так, ми пройшли у фінал! А я у відповідь намагалася поділитися своїми клітинами щастя! Вона дуже світла і добра дівчинка, сподіваюся, ми зможемо ще раз особисто поспілкуватися і подружитися. Дякую тобі, Юлю! Передаю великий привіт!»- ділиться своїми почуттями фея проекту Надя Дорофєєва

Ці незабутні емоції дають сили боротися із хворобою далі, вже стало відомо від лікарів, що аналізи Юлії дозволяють продовжити лікування. У неї з’явилось бажання займатися бальними танцями і рухатися на паркеті, як Надя.

Такі миті надихають і дарують хвилини щастя маленьким пацієнтам, і ці враження відволікають від болю та поганих думок про хворобу, концентрують увагу цілої родини маленького пацієнта на радощах життя.

Дівчинка під впливом позитивних емоцій телефонувала нам вже п’ять разів, і в захваті розповідала про свій день, про зйомки, про чарівних і добрих відомих людей, які з нею спілкувалися і фотографувалися, і про те, які вони чуйні і веселі.

«1+1 медіа» і ТСН (Телевізійна служба новин) за сприяння Всеукраїнського благодійного фонду «Крона» у Всесвітній день бажань розпочали грандіозний соціальний проект - «Здійсни мрію» 29 квітня 2016 року. Куратор «Здійсни мрію» - Лідія Таран, ведуча новин ТСН.

За півтора року проекту вже здійснено 50 дитячих мрій різного рівня складності, серед яких є мрії на цілі дитячі відділення в лікарні та унікальні мрії однієї дитини. Ми пишаємося, що нам вдалося виконати колективну мрію маленьких пацієнтів Національної лікарні ОХМАТДИТ - тепер у лікарні є Лікар Соня, який лікує сміхом, 15-річна Вероніка Тимофєєва бореться з автоімунним захворюванням. Її заповітна мрія – створити власний мультфільм. Його прем’єра відбулася 23 вересня на фестивалі короткого метру «Де кіно»; 15-річний хлопчик Богдан Нестеренко мріяв створити цукерку, яка лікує, і ця цукерка вже продається в мережі Львівської майстерні шоколаду; Юрій Штрикуль з Полтави бореться з гострим лейкозом, але мріяв зустрітися із одним з найкращих форвардів світу Кріштіану Роналду, і 19 листопада 2016 року Кріштіану Роналду познайомився з хлопцем з України, потиснув йому руку та побажав головного: «Ти обов’язково маєш одужати! Все буде добре!». Свій внесок на здійснення бажань і лікування дітей можна зробити на сайті.

Новини по темі