Наталія Мосейчук із красенями-синами знялася в яскравій фотосесії

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Наталія Мосейчук з синами: Нові фото
Фото: Ростислав Ріпка

Ведуча має чудових синів!

Поділитися:

Ведуча ТСН, ток-шоу «Право на владу» та куратор соціального проекту «Право на освіту» Наталія Мосейчук знялася у новій фотосесії. На знімках ведуча позує в колі своїх синів – 20-річного Антона та 6-річного Матвія. До того ж на кількох фото Наталія постає у напрочуд жіночних легких сукнях на тлі вечірнього Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук розповіла про свій ідеальний вихідний

Гортайте фото в галереї!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук розповіла, як проводить час із сім'єю

Нові фото з'явилися на сторінках свіжого випуску журналу «Теленеделя», на обкладинці якого з'явилася Наталіія Мосейчук. В інтерв’ю виданню, вона розповіла, що допомагає їй бути успішною на роботі та супермамою мамою двох синів. Наталія хоч і давно працює на телебаченні, але впевнена, що кожна жінка має старатися знаходити час добре годувати дітей та чоловіка.

«Ось вчора спекла пиріг «Карпатка». Старший син Антон виграв семестр безкоштовного навчання у Відні, вдома його немає. Але є ж ще Матвій і чоловік, я не можу позбавити їх смакоти і запаху домашньої випічки», – зізнається ведуча.

«Молодшому сину Матвію, восени виповнилось 6 років, але до школи він не пішов, син добре читає, рахує, пише з мого телефону SMS та надсилає нашим спільним друзям, після чого я вибачаюсь перед ними. Психологічно він не готовий до школи, тож вирішили, що піде на наступний рік», – поділилася Наталія.

Новини по темі