Наталія Мосейчук розповіла про свій ідеальний вихідний

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча дала інтерв'ю українському виданню.

Поділитися:

Ведуча ТСН Наталія Мосейчук має доволі напружений графік роботи, тож цінує кожну можливість проведення часу з родиною. Про це телезірка розповіла  в інтерв’ю виданню Лиза. Наталія описала, яким для неї є ідеальний вихідний: «На дачі. Шашлик. Бій бейблейдами. Метання дартс. Найголовніше, щоб ми всі були разом і нікуди не поспішали. А гостей я обожнюю. Але, на жаль, графік роботи настільки щільний, що з деякими своїми друзями і кумами не можу зустрітися роками. Спілкуємося тільки по телефону. І знову ж таки, через брак часу хочеться побути у вузькому колі, сімейному - чоловік, сини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук оголосила про винагороду найкращому вчителю

Також Наталія пояснила, за що цінує свою роботу ведучої.

«Від публічності я ніколи не страждала. Я не ходжу по «Доріжках», не приходжу на відкриття бутиків. У мене інше життя, інші цілі. І якщо моє поява в телевізорі дає можливість щось змінити на краще в країні - я це роблю. Якщо робота допомагає врятувати життя дитини - я допомагаю. Якщо люди прислухаються до моєї думки - я нею ділюся. У мене немає комплексу президентів - всіх у себе закохати. Тому мені легко живеться».

До того ж ведуча розповіла про особливий проект Право на освіту, який вона курує. Нагадаємо, що проект спрямований на те, аби забезпечити шкільне навчання дітей, які перебувають у лікарнях.

Новини по темі