Наталія Мосейчук та Володимир Остапчук їдуть до Харкова із надихаючими виступами

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Тур Ті, що вражають від ТСН триває: зірки 1+1 їдуть до Харкова
1plus1.ua

Участь у заході є безкоштовною.

Поділитися:

27 листопада зірки каналу 1+1 завітають до Харкова в рамках соціально-освітнього туру «Ті, що вражають». Проект реалізується командою ТСН спільно з Посольством Великої Британії в Україні та має на меті надихнути українців  на створення сучасних, зручних та доступних міст, привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, а також поглибити розуміння українців про реформу децентралізації та домагатися позитивних змін у їхньому рідному селі чи місті.

Під час мотивуючих виступів спікери поділяться своїми історіями злетів та падінь, цікавими фактами свого життєвого шляху, та на власному прикладі доведуть, що об’єднанні зусилля активних громадян здатні змінити українські міста, перетворити їх на сучасні та доступні.

Захід відбудеться у вівторок, 27 листопада, в колонній залі північного корпусу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (майдан Свободи, 6).

О 13:30 розпочнуться мотиваційні виступи спікерів, серед яких – зірка ТСН Наталія Мосейчук, ведучій «Інспектор.Міста» Володимир Остапчук, спортсменка-візочниця та призерка чемпіонату світу з фехтування Анна Пашкова, громадські діячі та автори проектів, спрямованих на працевлаштування людей з інвалідністю Роман Штогрин та Василь Закревський.

Крім цього, з 13:00 у холі біля колонної зали ХНУ імені В. Н. Каразіна на усіх відвідувачів чекатиме фотозона і фотовиставка мультимедійного проекту «Переможці».

Також усі охочі зможуть пройти експеримент у віртуальній реальності – одягнувши спеціальний шолом, глядачі зможуть спробувати самостійно здолати шлях на візку від колії на залізничному вокзалі до зупинки громадського транспорту та відчути, із якими проблемами у побуті щодня стикаються люди з інвалідністю. 

А музей «Третя після опівночі» підготував для відвідувачів туру «Ті, що вражають» експозицію з інтерактивними експонатами, жоден з яких не можна буде побачити, а лише впізнати їх на дотик. Організатори також розкажуть про те, як живуть незрячі люди, навчать писати та читати шрифом Брайля.  

Після завершення заходу на усіх охочих чекає автограф-сесія з зірками проекту. А для найактивніших слухачів команда «Ті, що вражають» підготувала подарунки.

Аудиторія туру «Ті, що вражають» – активна молодь, підприємці, люди з інвалідністю, громадські активісти, а також представники місцевої влади і усі свідомі мешканці міст.

Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена. Реєстрація за формою: https://goo.gl/forms/zBCZrKKEW5974joo1

Новини по темі