Онлайн-переєстрація авто та Єпідприємець: нові послуги в Дії

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Дія оновлюється: які послуги з'являться у застосунку

Михайло Федоров анонсував появу нових сервісів в Дії.

Поділитися:

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров в марафоні новин розповів про оновлення, які з'являться в українському застосунку Дія. На саміті, який пройде 19 грудня, будуть представлені інновації, серед яких можливість переєстрації авто та сервіс для підприємців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попри війну, блекаути і параліч метро ціни на оренду квартир у Києві ростуть: чому, пояснили в ТСН

Переєстрація автомобіля онлайн

Послуга дозволить в декілька кліків оформити необхідні документи та отримати номери поштою.

"Раніше потрібно було йти в центр сервісних послуг МВС, стояти в чергах, витрачати час на документи, ксерокопії. Тепер 15 хвилин часу, і через годину вже все оформлено. Нові номери ви можете отримати поштою. І взагалі не потрібно буде якось чекати офлайн. Це також прибирає велику кількість людського фактора, держслужбовців. Це дозволяє оптимізувати роботу держави й зробити зручний сервіс для громадян".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову без світла: наскільки українська енергетика захищена від російських атак

Єпідприємець

Сервіс поєднує в собі 8 інших послуг, які під час реєстрації бізнесу або його розвитку дозволяють отримувати суміжні послуги, не витрачаючи багато часу.

"Наприклад, там можна зареєструвати потужності операторів ринку харчових продуктів, подати інформацію про вакансію або стати платником єдиного податку. І це також допомагатиме підприємцями, які сьогодні дуже важливі, які сплачують податки й допомагають фінансувати Збройні Сили. Важливо запускати для них зручні сервіси".

Які ще нові послуги будуть в Дії, а також, чи з'являться онлайн-повістки? Дивіться в сюжеті на YouTube-каналі ТСН, що виходить щодня о 19:13 в марафоні новин.

 

Новини по темі