Премія ТСН: стартує щорічне голосування за номінантів «Ті, що вражають»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Розпочинається голосування за номінантів щорічної премії ТСН "Ті, що вражають"

ТСН традиційно нагородить героїв року, вчинки яких вразили всю країну.

Поділитися:

10 грудня на tsn.ua та сайті 1+1 розпочинається голосування за номінантів  щорічної премії ТСН «Ті, що вражають». Традиційно служба новин 1+1 нагородить українців, які проявили відвагу, милосердя, стійкість та рішучість під час подій року, що минає, та стали героями сюжетів ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТСН оприлюднить унікальні свідчення жертв Голодомору. Їх передали державі

2021 рік приніс випробування та численні виклики на стійкість для України. Затамувавши подих, українці чекали, коли можна буте працювати у звичному режимі, школярі та студенти підуть до навчальних закладів, а кордони знову відкриються. Нова хвиля захворюваності на ковід, черговий локдаун та продовження війни і далі випробовують на міцність нашу країну. Але водночас рік, що минає, підтвердив важливість і цінність героїчних вчинків людей, які вразили своєю сміливістю і готовністю пожертвувати собою заради інших.

Ті, що вражають

Так, цього року номінантами премії «Ті, що вражають» стали українці, які надихають своїми діями, мріями та вчинками. Це – лікарі, які стали першопрохідцями у сфері  трансплантології і  кардіохірургії, та проводять операції, за які не завжди беруться навіть у Європі. Волонтери, яким неймовірним чином вдається добувають дефіцитний кисень для важкохворих на ковід. Люди, які переживаючи найстрашніші події у житті, проявили  милосердя та співчуття до абсолютно незнайомих людей і подарували їм шанс на життя. Пожежники, які продемонстрували усьому  світу, що українці – найкращі. Рекордсмени, які підкорили найнебезпечніші та найскладніші вершини. Полісмени, небайдужі сміливці, котрі рятували друзів та просто перехожих, які потрапили у біду, та багато інших справжніх героїв.

«Щоразу, коли ми визначаємо номінантів на цю премію – це неймовірно складний вибір. Адже  вражаючих історій, якими варто захоплюватись та пишатись - безліч. Хочеться розповісти про кожного, відзначити геройський вчинок кожного. Історії  героїв наших сюжетів вражають та надихають,  мотивують повірити в себе та  впевнено крокувати до мети. Вони доводять, що робити добро, не очікуючи нічого натомість, не лише благородно, а й приємно. Місія премії  «Ті, що вражають» дуже важлива – надихнути людей, підкріпити їхню віру в себе та краще майбутнє нашої країни», – розповів директор департаменту інформаційного мовлення 1+1 Сергій Попов.

Цього року читачі tsn.ua та сайту 1+1 традиційно можуть обрати героїв сюжетів ТСН, які вразили своїми вчинками найбільше. А 7 переможців із найбільшою кількістю голосів будуть відзначені статуетками премії «Ті, що вражають» та стануть героями нових сюжетів ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий ТСН Святослав Гринчук одужав після Covid-19 та повернувся до роботи

Голосування триватиме до 26 грудня включно, а переможців оголосять у перші дні нового року. Віддати свій голос за сміливців, які вражають, можна за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтеся до Прес-служби 1+1, +38 044 490 0101; www.1plus1.ua

Новини по темі