Проект «Здійсни Мрію» допоміг 16-річному Іллі Мазуру зустрітися зі своїми кумирами

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Проект «Здійсни Мрію» помог 16-летнему Илье Мазуру подняться самолетом в небо
1plus1.ua

Проект «Здійсни мрію» втілив у реальність бажання хлопця, який вижив та всупереч прогнозам лікарів почав ходити

Поділитися:

Коли Ілля народився, лікарі казали, що ні ходити, ні нормально розвиватися він не буде, і пропонували батькам одразу відмовитися від дитини. Але батьки не опустили рук і почали боротися. Були роки лікування, реабілітації. Після кількох операцій Ілля почав ходити, інтелектуально розвиватися. Хлопчик пішов до школи. Кілька років тому, щоб допомогти синові знайти друзів і спілкування, батько організував вуличний футбольний матч – запросив дітей з сусідніх домівок на майданчик. Ілля тоді став на ворота – і захопився. Тепер він хоче займатися футболом серйозніше. Поки що він може грати лише воротарем, бо бігати хлопцеві важко, та він уважно стежить за найкращими футбольними голкіперами світу, вчиться у них. Його кумир – Олександр Шовковський. Хлопчина понад усе мріяв поринути в атмосферу футбольного матчу, зустрітися з відомими українськими футболістами. І команда нашого проекту знов довела, що головне – мріяти, і найзаповітніше обов'язково здійсниться! У рамках проекту «Здійсни мрію» Ілля побував і на матчі Україна-Туреччина, і на передматчевому тренуванні збірної, поповнив колекцію автографів підписом головного тренера збірної Андрія Шевченка. Легендарний футболіст також запросив Іллю зайти після гри в роздягальню нашої національної збірної і поспілкуватися з гравцями!

А команда «Здійсни мрію» випадково дізналася про ще одну мрію хлопця: з самого дитинства він, прикутий до візка, мріяв піднятися літаком у небо. Тому на Іллю чекав ще й сюрприз у Харківському аеропорту. Юнакові було важко стримати емоції, адже він і гадки не мав, що зможе сісти за штурвал справжнього літака. І це ще не всі сюрпризи! Міжнародні авіалінії України дізналися про історію Іллі та його бажання коли-небудь зустрітися з бабусею, якої він не бачив понад 15 років, та подарували 5 безкоштовних авіаквитків до Астани з відкритою датою, щоб Ілля та його рідні у зручний для всіх час змогли навідати бабусю.

«Здійснюючи з дітьми те, що їм  здається нездійсненним, ми розширюємо їм горизонти, діти починають вірити у себе, ставити нові цілі, які вже не здаються їм такими складними й недосяжними», – прокоментувала куратор проекту Лідія Таран.

Дивіться, як усе було, у двох серіях ТСН:

1 частина

2 частина

Саме для тих діток, які щодня борються за свої життя, «1+1 Медіа» і ТСН спільно зі всеукраїнським благодійним фондом "Крона" започаткували проект "Здійсни мрію", кураторами якого є телеведучі Лідія Таран та Олександра Лобода. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо. Команда прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. За рік існування проекту реалізовано вже 47 дитячих мрій. Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту «Здійсни мрію» або через офіційний сайт - wish.1plus1.ua. Долучайтеся до всеукраїнського руху добра!

Рахунок проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок в гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

в Євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ «Крона»

Номер карти ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Новини по темі