Режисерка Олеся Коваленко розповіла подробиці унікального спецпроекту ТСН у День Незалежності

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Спецвипуск ТСН на Золотих Воротах до Дня незалежності України

Вже у вівторок, 24 серпня, о 19:30 ТСН наживо проведе святковий ефір, приурочений до 30-річчя Незалежності України. Випуск новин відбудеться у серці столиці на Золотих Воротах.

Поділитися:

В ефірі глядачі побачать знакові історії українців, які вразили всю країну, їх поєднають з яскравими, чуттєвими номерами зірок українського шоу-бізнесу, які тематично інтегрують у програму спецвипуску. Ідея спецпроекту – показати шлях України, її трансформацію довжиною у 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабний тур «ТСН» до Дня незалежності об’єднав серця українців

У ексклюзивному інтерв’ю сайту 1+1 головна режисерка ТСН Олеся Коваленко розповіла, як створювали новий мультимедійний формат та поділилася подробицями спецефіру.

ТСН тур

Ведучими спецпроекту будуть Лідія Таран, Наталія Мосейчук та Алла Мазур. Телеведуча Лідія Таран вестиме ефір з даху Золотих Воріт. Її колеги Алла Мазур та Наталія Мосейчук працюватимуть під час випуску біля фасаду монумента.

Олеся Коваленко розповідає:

Я особисто завжди мріяла, щоб глядачі ТСН дивились наші новини наживо, не тільки по телевізору. І ось нарешті наша команда створить цей грандіозний проект просто неба на Золотих Воротах. Це – титанічна праця і в технічному плані, і в креативному. Наша команда натхненна ідеєю Незалежності і бажанням створити щось нове, чого глядач не бачив раніше. Крім того, у випуску візьмуть участь не лише видатні українські особистості, що залишили слід у нашій історії, а й наші герої –  герої випусків ТСН, історії яких залишили слід в серцях глядачів.

Для святкового ефіру творці ТСН зняли вражаючі номери з улюбленими українськими зірками. Зокрема, глядачі побачать виконання репу про історію України від гурту ТНМК, чуттєвий номер Джамали та почують фантастичну гру на роялі відомого піаніста Дмитра Шурова (Pianoboy). 

Для спеціального випуску новин у День Незалежності ТСН також створили захоплюючий номер гурту The HARDKISS у колаборації зі спортсменками Федерації гімнастики України.

Олеся Коваленко додає:

Кожен артист прагне зібрати стадіон «Олімпійський», а кожен спортсмен – виступити на Олімпійських іграх. Кожна людина стоїть перед страхом чогось нового, незвіданого.  Через цю роботу я хотіла показати,  якщо ви по-справжньому «горите» своєю справою, мрією – злети і падіння  не страшні, це частина шляху до успіху.

Тур ТСН

А наприкінці ефіру Тіна Кароль виконає пісню «Україна – це ти». У спеціальному випуску на День Незалежності глядачі 1+1 вперше зможуть побачити Десятинну церкву та Золоті Ворота у історичній відеореконструкції.  Глядачам також покажуть унікальні історичні артефакти. Зокрема, оригінал Будапештського меморандуму та перший Герб незалежної України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Незалежності ТСН проведе святковий спецефір із Золотих Воріт у Києві

Не пропустіть спецвипуск ТСН 24 серпня о 19:30 на 1+1 та святкуйте День Незалежності разом з нами!

Новини по темі