Масштабний тур «ТСН» до Дня незалежності об’єднав серця українців

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Всеукраїнський тур ТСН підходить до завершення

Наближається до завершення Всеукраїнський тур «ТСН» до Дня незалежності, який жителі українських міст сприйняли дуже тепло.

Поділитися:

Вперше на телебаченні України до 30-ї річниці незалежності нашої країни «ТСН» реалізовує Всеукраїнський масштабний тур: проводить 24 ефіри з центральних площ різних міст України. 24 серпня відбудеться фінальний ефір у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня Незалежності 1+1 покаже телеверсію унікального проєкту «Ковчег «Україна»

Тур «ТСН» дуже тепло сприйняли мешканці міст. Ведучих Наталію Мосейчук, Лідію Таран, Марічку Падалко, Соломію Вітвіцьку та Святослава Гринчука буквально обійняли народною любов’ю. Неймовірна кількість містян збиралася біля знімальних майданчиків, щоб і подивитися ефіри наживо, і познайомитися з улюбленими ведучими.

Тур ТСН

За словами ведучого Святослава Гринчука, цей трьохтижневий марафон до Дня Незалежності – амбіційний і просто по-людськи сміливий експеримент команди «ТСН». 

Тур ТСН

Високі рейтинги виїзних випусків та натовп глядачів за будь-якої погоди засвідчили, як вдячно глядачі зустріли копітку та фантастичну роботу всієї команди «ТСН».

Тур ТСН

Проєкт «ТСН» показав, які у нас чудові міста зі своєю непересічною історією, видатними діячами та визначними місцями. Всеукраїнський тур «ТСН» став платформою для єднання команди зі своїми вдячними глядачами та символічним нагадуванням, що ми разом розбудовуємо нашу країну, бо  проживаємо разом і радісні, і сумні новини. Високі рейтинги виїзних випусків та натовп глядачів за будь-якої погоди засвідчили, як вдячно глядачі зустріли кропітку та фантастичну роботу всієї команди «ТСН». Він дозволив по-новому подивитися на сучасну Україну.

Тур ТСН

24 серпня виїзна студія «ТСН» розташується просто неба у самому серці Києва, а ведучих святкового випуску буде одразу троє – Алла Мазур, Наталя Мосейчук та Лідія Таран. Також глядачі у святковому випуску «ТСН» зможуть побачити яскраві перформенси за участі відомих українців, які стали символами епохи незалежності: Тіни Кароль, Джамали, The HARDKISS, ТНМК, Pianoбой та інших.  

Спецпроєкт ТСН створений у колаборації з Big Entertainment Shows. 

Дивіться святковий випуск ТСН, приурочений 30-річчю Незалежності, 24 серпня о 19:30 на телеканалі 1+1.

Новини по темі