Шахраї незаконно використовують бренд ТСН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Шахраї незаконно використовують бренд ТСН
1plus1.ua

Будьте пильними, щоб не стати жертвами шахраїв.

Поділитися:

Шахраї знову намагаються використати високий рівень довіри українців до бренду ТСН та облич каналу 1+1 для реклами сумнівних або навіть незаконних в Україні товарів та послуг. Зокрема, мова йде про онлайн-казино. Зловмисники копіюють дизайн офіційних ресурсів каналу 1+1, публікують у соціальних мережах кадри із псевдо-сюжетів ТСН, розповідаючи про переваги та можливості ігрових сайтів.

Офіційно заявляємо, що телеканал 1+1 не рекламує у своїх програмах сумнівні ігрові сайти, що знаходяться поза законом в Україні, застерігає своїх глядачів від користування такими платформами, та закликає бути пильними, щоб не стати жертвами шахраїв.

Крім того, дедалі частіше зустрічаються випадки створення в соціальних мережах та месенджерах фейкових сторінок інформаційних ресурсів, які входять до групи 1+1 медіа. Компанія не несе відповідальності за достовірність поширеної у цих спільнотах інформації. Ми закликаємо наших глядачів бути пильними та користуватися лише офіційними сторінками ТСН та каналу 1+1 у соціальних мережах:

Facebook: @tsn.ua та @1plus1.ua

Instagram: @tsnua та  @1plus1_ua

Twitter: @tsnua та @1plus1tv

YouTube: @tsnukraine та @1plus1channel

Telegram: @TCH_channel та @OnePlusOneChannel

Viber: @tsnua та @1plus1.ua

У свою чергу, із зловмисниками телеканал 1+1 буде вирішувати ситуацію у правовому полі. Також сервіс 1+1 медіа із захисту авторських прав Sudum постійно виявляє та блокує шахрайські сайти, які незаконно використовують айдентику ТСН. Якщо ви побачили публікації, в яких телеканал 1+1 начебто рекламує сумнівні товари та послуги, повідомляйте про це за адресою media@1plus1.tv та workwith@sudum.net

За додатковою інформацією звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/

Новини по темі