По Україні випустили 78 дронів-камікадзе: що відомо про наслідки чергової російської атаки

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Що відомо про наслідки чергової російської атаки 26 вересня — відео
ДСНС

В ніч на 26 вересня росіяни випустили по Україні 78 дронів-камікадзе. Українські захисники неба збили 66 із них, а також 4 ракети

Поділитися:

Атаку ворог здійснював із російських Приморсько-Ахтарська, Орла та Курська. Кілька безпілотників було втрачено на території України, один повернувся до Росії. Детально про це розповіли у сюжеті ТСН

Загалом українські сили ППО сьогодні працювали у 14 областях. Окупанти також використовували ракети: Сумщину атакували двома, випущеними з території Білгородщини, тип яких наразі не встановлено. По Одещині з акваторії Чорного моря гатили чотирма авіаційними ракетами Х-5969.

Повітряні сили
Telegram/Повітряні Сили ЗС України

А от мешканців столиці ворог розбудив на світанку — на місто нісся рій шахедів. По них відпрацювали наші сили ППО, але уламки одного з безпілотників попадали у Печерському районі. Вони пошкодили автівки, а від вибухової хвилі у будинках повилітали вікна. За даними поліції Києва, двоє людей постраждали: чоловік отримав поранення, а у його дитини гостра реакція на стрес.

Нагадаємо, ворог продовжує активно обстрілювати міста Сумщини, Харківщини, Одещини та Запоріжжя. Рятувальники невпинно працюють, розбираючи наслідки ворожих атак. Є загиблі та постраждалі.

Так, внаслідок нічного обстрілу на 26 вересня по Запоріжжю 9 людей поранені, серед яких 14-річний підліток. Попередньо росіяни скинули на місто 5 керованих авіабомб. Поцілили по підприємству та житлових будинках. Атакували росіяни й Одещину. Загинула жінка, пошкоджені будинки та авто. Чотирьох людей убили і 19 поранили росіяни на Донеччині, двоє загиблих у Краматорську. Там КАБи поцілили в багатоповерхівки.

Раніше ми також розповідали, що Наталя Островська гнівно відреагувала на плани показати фільм «росіяни на війні» на кінофестивалі у Цюріху. Дізнайте про це більше на 1plus1.

Новини по темі