Що робила голлівудська зірка Джесіка Честейн у Києві: які місця відвідала та які враження отримала

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Що робила голлівудська зірка Джесіка Честейн у Києві (відео)
Укрзалізниця

Американська акторка Джессіка Честейн відвідала Київ та область у знак підтримки України.

Поділитися:

Американська акторка та продюсерка Джессіка Честейн 7 серпня приїхала до України. Зірка відвідала дитячу лікарню "Охматдит" у Києві та відвідала виставку про наслідки російської окупації в художній галереї ПінчукАрТЦентр. Також Джессіка Честейн їздила у понівечене російською окупацією місто Ірпінь і мала зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським.

У лікарні акторці розповіли про роботу під час воєнного стану та передали подарунки від малюків. Джессіка Честейн поспілкувалася з дітьми, які проходять лікування в "Охматдиті". Це діти і з Одеси, і з Херсону і з інших міст України.

Як зазначив генеральний директор "Охматдит" Володимир Жовнір, за час війни це перша зірка такого масштабу, яка відвідала лікарню і дуже важливо, щоб такі кроки робились і надалі. За час війни до лікарні поступило більше сотні дітей з різного ступеню пораненнями:

"Ми робимо все можливе, щоб діти отримали найкраще (лікування — прим.)".

Джессіка Честейн відвідала лікарню "Охматдит" у Києві, дивіться сюжет:

Також Джессіка Честейн відвідала виставку про наслідки російської окупації в художній галереї ПінчукАрТЦентр. Як це було, дивіться:

Акторка відвідала понівечені російськими окупантами околиці столиці, після чого мала зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським.

Новини по темі