"Дякую за безтурботний час з усмішками та зовсім мирними емоціями", — Соломія Вітвіцька про традиційний п'ятничний концерт в "Охматдиті" за участі WELLBOY

Соломія Вітвіцька про традиційний п'ятничний концерт в "Охматдиті" за участі WELLBOY

Співак WELLBOY завітав на традиційну п’ятничну зустріч в Охматдиті з Соломією Вітвіцькою.

Поділитися:

Співак WELLBOY відвідав традиційну зустріч в "Охматдиті", яку щоп'ятниці організовує волонтерка та ведуча телемарафону "Єдині новини" від 1+1 Соломія Вітвіцька. Щотижня в лікарні відбуваються концерти для пацієнтів і медичного персоналу.

Охматдит

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБлагодійний п'ятничний концерт в Охматдиті: ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька та Святослав Вакарчук прийшли підтримати пацієнтів та медиків

Співак WELLBOY співав свої найпопулярніші пісні, зокрема й "Гуси":

WELLBOY

Соломія Вітвіцька подякувала усім, хто прийшов на цю зустріч, а зокрема й WELLBOY, який, за словами ведучої, подарував їй, пацієнтам та медперсоналу яскраві емоції:

Забути, що в лікарні. Забути, що за стінами "Охматдиту" війна… Хоча б на якусь годину... Дякую, WELLBOY, за цей безтурботний час з усмішками та зовсім мирними емоціями.

Вітвіцька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холера в Україні: чи дійсно є небезпека швидкого поширення збудника і самої хвороби (лікар-імунолог ексклюзивно для ТСН)

Охматдит

Нагадаємо, що раніше Соломія Вітвіцька організувала концерт разом з ведучою "Голосу країни" та "Світського життя" Катериною Осадчою. Також під час п'ятничної зустрічі в лікарні виступили Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина" з міста Києва та співачка Анна Добриднєва. 

Новини по темі