Соломія Вітвіцька знялась у новорічній фотосесії зі своїм чотирилапим улюбленцем

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька - новорічна фотосесія з улюбленцем
Фото: Катерина Мумжинська

Метиса лабрадора і голден ретривера звуть Мел.

Поділитися:

Напередодні новорічних свят ведуча ТСН Соломія Вітвіцька разом зі своїм собакою Мелом прикрасила обкладинку журналу «Зоодруг». В інтерв’ю телезірка розповіла про характер та безумовну любов свого улюбленця.

Мел з’явився у мого чоловіка ще до нашого знайомства.

Декілька років тому вийшов фільм «Марлі і я», де золотистий ретривер був головним героєм. Ця стрічка так надихнула Влада, що він дуже захотів завести такого чотирилапого друга», – згадує Соломія. 

Фото: Катерина Мумжинська

Рудому пухнастику Мелу вже сім років, хоча виглядає він набагато молодше – часто люди думають, що він ще цуценя. За породою він є голдадором – так називають метисів лабрадора і голден ретривера.

Фото: Катерина Мумжинська

«Він дуже життєрадісний собака, любить нових людей, обожнює, коли до нас приходять гості, ластиться до них, бо знає, що отримає максимум уваги та захоплення на свою адресу.

Всі мої подружки кажуть, що Мел – «пес-кохання». Завжди всіх зацілує, заобнімає, до всіх притулиться. У нього є архі-потреба, щоб його погладили.

Може залізти на коліна і вимагати, щоб його пестили. «Хочу, щоб мене любили» – ось такий у нього характер. А ще у нього є дві особливості – він боїться висоти і дуже любить танцювати», – зізналась в інтерв’ю телеведуча.

Фото: Катерина Мумжинська

Рудий песик завжди зустрічає Соломію з роботи:

«Навіть коли після нічного випуску ТСН приходжу зовсім пізно, Мел все одно прокидається і радісно із заспаними оченятками біжить до дверей. Бачу його, і втому як рукою знімає».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька чарує пікантним образом (фото)

Новини по темі