Соломія Вітвіцька та Юлія Бориско стали напарницями

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Тепер випуски ТСН о 16:45 буде вести Юлія Бориско, чергуючи ефіри з Соломією Вітвіцькою.

Поділитися:

Соломія Вітвіцька буде чергувати з Юлією Бориско нічні випуски ТСН опівночі. Ведучі працюватимуть в ефірі через тиждень, проводячи по два випуски новин на день.

«Так буде в любові і радості, здоров'ї і натхненні - поки нові професійні плани і виклики не розлучать нас», - прокоментувала в соціальній мережі Юлія Бориско.

В свою чергу, Соломія Вітвіцька зазначила, що такі зміни їй на часі, оскільки тепер вона матиме більш вільний тиждень для планувань відряджень з «Переможцями» і для всіх соціальних ініціатив.

«У мене буде новий графік, більше глядачів, адже додається спілкування з аудиторією нічних новин. До речі, у наших колег частіше були партнери по ефірах ТСН. Я впродовж багатьох років працювала сама в денному випуску ТСН. Тепер справедливість відновлено, і ми Юлею Бориско будемо разом. Пліч-о-пліч», - прокоментувала телеведуча.

Нагадаємо, після літніх канікул крім випусків о 12:00 і 16:45 за буднях, 20 серпня в ефір повернулась підсумкова інформаційно-аналітична програма «ТСН. Тиждень» по неділях.

Новини по темі