Святослав Гринчук розповів, чим дивує свою маленьку донечку

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Святослав Гринчук розповів, чим дивує свою маленьку донечку
1plus1.ua

Ведучий ТСН. Ранок з’явився на обкладинці тижневика «Арт-Мозаика».

Поділитися:

Ведучий ТСН. Ранок Святослав Гринчук з’явився на обкладинці нового випуску тижневика «Арт-Мозаика» та розповів у великому інтерв’ю про шлях до журналістики, найбільші виклики у роботі в ТСН, та чим дивує свою маленьку донечку Дзвінку.

Вже майже три роки інформаційний день українців розпочинається разом із ведучим «ТСН. Ранок» Святославом Гринчуком. Він зізнається, що завжди намагається уявити людину, яка спросоння збирається на роботу, робить сніданок, чи одягає у школу дітей:

«Думаю – як привернути бодай на кілька хвилин її увагу до екрану. Що їй може бути цікаво? Як подати інформацію так, аби на роботі, десь на балконі або на кухні в неї винило бажання сказати: А ви бачили, що сьогодні вранці у новинах сказали…?».

Проте не ранні підйоми стали найбільшим викликом у роботі в ТСН, а неочікувані виїзні студії із місць найактуальніших для країни подій. Зокрема, Святослав працював під час вибухів складів із боєприпасами на Вінниччині та Чернігівщині неподалік від самого епіцентру надзвичайної ситуації:

«Такі ефіри потребують швидкого реагування: ще вранці я можу працювати із нашої затишної студії, а вже за півгодини вирушаю у дорогу та готуюсь до виїзного випуску просто неба. Бувають також спецвипуски, до яких уся команда готується декілька місяців. От, наприклад, у День Незалежності ми вели ефір вшістьох, з різних міст країни та встановили таким чином рекорд України. Це неймовірний досвід та емоції». 

Після усіх виїздних студій та марафонів ТСН вдома на Святослава чекає дружина Христина, яка з розумінням ставиться до роботи чоловіка, адже і сама працює у журналістиці, та півторарічна донечка Дзвінка. Особливо дівчинка любить тварин, тому родина часто вибирається на прогулянки у місця, де можна роздивитися та познайомитися із світом фауни. 

«Дзвінці зараз лише півтора рочки, тому, на щастя, її ще дуже легко дивувати. Дуже любить тваринок. Тому ми вже показали їй кілька зоопарків. Особливо, малі пінгвіни зацікавили. А ось індиків – злякалась. Вони дуже крикливі», - з посмішкою розповідає Святослав.

До речі, на обкладинці він позує зі статуеткою премії «Ті, що вражають» - нею команда ТСН традиційно відзначить українців, які своїми вчинками вразили та надихнули всю країну.

Про те, ким Святославу Гринчуку мріяв стати у дитинстві, як йому допомагає досвід роботи у спортивній журналістиці, та які традиції панують у його сім’ї – читайте у новому номері журналу «Арт-Мозаика».

Новини по темі