ТСН зняла натхненний ролик до Дня Гідності та Свободи

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН зняла натхненний ролик до Дня Гідності та Свободи | 1+1

В емоційному відео українці розповіли, що таке свобода.

Поділитися:

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Сьогодні мільйони українців вшановують ідеали свободи, демократії, патріотизму й мужності своїх громадян. До знакової в історії країни дати ТСН вирішила знайти відповідь на, здавалося б, просте питання – що таке свобода?

Команда ТСН запитала в українців, що вони вкладають у це поняття. У надихаючому ролику вдалося почути різні думки та об’єднати абсолютно різних людей – від найменших до найстарших, жителів столиці, заходу, півдня та сходу країни. 

«Просте питання, на яке важко відповісти. Про це мріють, його прагнуть і це виборюють. Описують як «моє життя», «мій вибір», «моя незалежність». І все це свобода», – звертається у ролику ведуча ТСН Лідія Таран.

Над відео працювала команда ТСН. Головним режисером виступила Олеся Коваленко, шеф-редактором – Елла Білостоцька. 

Нагадаємо, День гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День Гідності та Свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану. 

Метою запровадження пам’ятної дати стало утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття.

Цього дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

Дивись емоційник ролик: 

Новини по темі