У день другого туру президентських виборів ТСН знову влаштує марафон

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН влаштує марафон у день другого туру президентських виборів
1plus1.ua

Глядачі зможуть дізнатися результати ексклюзивного екзит-полу.

Поділитися:

 У день другого туру виборів Президента України, 21 квітня, спецвипуски ТСН виходитимуть о 12.00, 15.00 та 18.00, а о 19.30 розпочнеться марафон «Вибір країни», який будуть вести одночасно п’ятеро ведучих.

О 21.30, коли в ефірі каналу розпочнеться суперфінал Голосу країни, безперервна трансляція новин триватиме на YouTube-каналі та Facebook-сторінці ТСН. Всередині вокального шоу також заплановано два випуски ТСН, протягом яких глядачам 1+1 повідомлять найактуальнішу інформацію на поточний момент, а після завершення проекту, новини повернуться в ефір і триватимуть до першої ночі.

Рівно о 20.00 одразу після закриття виборчих дільниць глядачі ТСН зможуть дізнатися результати ексклюзивного екзит-полу ТСН. Як і у попередньому турі, його проводитимуть дві авторитетні дослідницькі компанії – Kantar TNS та Info Sapiens. Методом особистого інтерв’ю планується опитати 20 тисяч респондентів, віком від 18 років, на виході з 600 виборчих дільниць по всій території України. Теоретична похибка вибірки становить не більше 0,7%. Методологія дослідження розроблялася згідно міжнародних стандартів, з урахуванням багаторічного досвіду працівників обох компаній у проведенні екзит-полів під час попередніх виборів в Україні. Під час прямого ефіру, 21 квітня, ТСН також повідомить результати національного екзит-полу. Новинна служба каналу 1+1 покаже реакції сторін, що перемогли та програли.

У неділю команда новинної служби представить найбільш повну інформаційну картину дня, знімальні групи ТСН працюватимуть в усіх регіонах України. Окрім цього, під час марафону Вибір країни аналізуватимуть цьогорічні передвиборчі перегони, відмінністю яких стало жорстке протистояння кандидатів і змагання політтехнологів. Про причини і наслідки цього ведучі говоритимуть із запрошеними гостями, серед яких політики, експерти, політологи, економісти.

Як і під час першого туру, Алла Мазур вестиме програму з виїзної студії на Майдані Незалежності, Лідія Таран – біля Центрвиборчкому, а Наталія Мосейчук – на даху столичного хмарочосу Гулівер. До них доєднаються також Марічка Падалко та Святослав Гринчук. Вони працюватимуть на двох інших знакових локаціях, назви яких поки не розголошуються.

Нагадаємо, спецвипуск ТСН Вибір країни, який 31 березня о 19.30 вийшов в ефірі 1+1, став найрейтинговішою програмою дня на українському телебаченні. Програма очолила ТОП за аудиторією 18-54 з рейтингом 6.1%/5.9% (Україна/50К+), а також була першою за широкою цільовою аудиторією 18+ з рейтингом 6.8%. Охоплення випуску о 19:30 становило 7.6 млн глядачів (4+), що суттєво перевищило показники всіх інших програм у цей день. Загальне охоплення всіх випусків ТСН у день виборів склало 11 млн глядачів (4+). За перші півдоби спецвипуск зібрав майже  мільйон переглядів в YouTube, а стріми на Facebook у сукупності подивилися понад 800 тисяч разів.

Новини по темі