У Києві одружився учасник соціального проекту Переможці

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Переможці: Боєць АТО відсвяткував весілля в Києві

Віктор Кардаш – морський піхотинець, боєць АТО, учасник соціального мультимедійного проекту Переможці.

Поділитися:

Днями у Києві відбулася подія, що поєднала серця двох чудових закоханих – грандіозне весілля переможцяСоломія Вітвіцька та герої АТО запрошують на виставку Переможці в Запоріжжі Віктора Кардаша зі своєю обраницею Ольгою у закладі Perfect Place, на березі Дніпра.

Ольга – волонтер. Їхній роман почався в Головному військовому клінічному госпіталі. Молодята провели виїзну церемонію вінчання у європейському стилі та разом з гостями вирушили на банкет.

Пара винайняла окрему квартиру, оскільки в їхньому домі жити було практично неможливо через велику іноземну делегацію. Річ у тім, що Ольга довгий час працювала за кордоном, де у неї з’явилося безліч друзів, яких вона не могла не запросити. Були гості з Перу та США. Своїм американським друзям вони навіть довірили давню українську традицію – стелити рушник.

Серед зіркових гостей весілля були: Соломія ВітвіцькаСоломія Вітвіцька стала ведучою фестивалю, присвяченого Міжнародному дню біженця, Оксана Стебельська та Роман Кука з гурту Українські Барви. Розважали гостей ведучі Andreas&Moskin.

Соломія Вітвіцька і керівник весільної агенції MIAWEDDING Міла Бригинець влаштували для Віті й Олі грандіозний сюрприз. Знаючи, що молодята дуже люблять співачку Наталю Бучинську, вони домовилися і організували виступ народної артистки України на Весіллі Переможця. Для молодят це була цілковита несподіванка, їхнім емоціям і щастю не було меж!

Я дуже рада, що стала частиною цього чудового свята. Віктор і Ольга – неймовірні! Звичайно ж, я подарувала свій виступ закоханим, – прокоментувала Наталія Бучинська.

Віктор, будучи військовою людиною, вирішив одружуватися у формі морського піхотинця. Ольга ж була одягнена у білосніжну весільну сукню від українського дизайнера Лілії Братусь.

Костюм піхотинця Віктор змінив на ексклюзивний костюм від кравця Олександра Ігнатьева, який спеціально пошили на Ukrainian Fashion Week. Молодята проголосили зворушливі клятви, де пообіцяли завжди кохати один одного.

Вітя здивував нас своїми запальними танцями, незважаючи на протез, а Оля разом із нами, вчила іноземних гостей танцювати по-українськи. Моменти, які згадуємо досі, – це реакція наречених на появу на весіллі їхньої улюбленої співачки Наталі Бучинської та авторські вірші нареченої Олі, які вона присвятила найріднішим: татові, чоловіку, брату та усім героям АТО– згадують ведучі свята, дует Андреас&Моськін.

Історія Віктора та Ольги – це приклад справжнього кохання і перемоги. Віктор Кардаш – морський піхотинець, боєць АТО, учасник соціального мультимедійного проекту Переможці, присвячений героям з протезами, створеного ТСН та журналом VIVA.

Ця пара є особливою для мене ще з тої миті, коли я допомагала Віктору з освідченням. Дуже радісно було бачити молодят усміхненими. Щиро бажаю їм многих літ разом і швидше потішити нас маленькими Кардашами. Хочу, щоб у Віті і Олі все вдалося і здійснилося якомога більше задумів, – каже Соломія Вітвіцька.

Подарували свято молодятам небайдужі благодійники: весільна агенція MIAWEDDING, а також весільні декоратори компанії SavAnna Decor, заклад Perfect Place, флорист Ганна Оксимець з компанії Етноідея, ведучі Andreas&Moskin, кондитерська студія Mr. Sweet, кейтеринг компанія Знак Якості, команда відеографів Ever Green Studio, фотограф Валентин Христич. Всі партнери долучилися до організації на доброчинних засадах.

Зовсім скоро Вітя і Оля вирушать у весільну подорож – омріяний романтичний круїз, який їм подарували продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук, відомий піаніст Олексій Ботвінов, та керівник туроператора Express-Voyage Лариса Слободян. Саме до Лондона Віктор мріяв потрапити ще з дитинства.

Молодята висловлюють щиру подяку за допомогу в підготовці весілля проекту Знак Соціальної Відповідальності і всім благодійникам. Пара впевнена – разом вони переможуть усе.

Новини по темі