У Національному марафоні «Єдині новини» покажуть документальний проєкт «Останній бій» спеціальної кореспондентки ТСН Алли Хоцянівської

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Документальний проєкт Останній бій - у Національному марафоні Єдині новини на 1+1 - дивитися
Фото: facebook.com/alla.khotsianivska

Не пропустіть!

Поділитися:

2 червня о 23:15 в ефірі телеканалу 1+1, у Національному марафоні «Єдині новини» відбудеться прем'єра документального проєкту «Останній бій» спеціальної кореспондентки ТСН Алли Хоцянівської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львівській лікарні Святого Миколая офіційно відкрили Школу Супергероїв

"Це бій за повернення наших загиблих Героїв, можливість попрощатись, вшанувати і гідно поховати кожного. Бій за збереження пам‘яті про воїнів, які віддали своє життя за нас та нашу країну. Я хотіла розказати - чого вартує знайти та повернути тіла воїнів, показати те, про що ми навіть не здогадуємось, розділити біль рідних. Це дуже болюча і відверта розповідь про тих, хто попри втому, ризик, робить свою непросту, здебільшого невидиму для загалу, але надзвичайно важливу роботу- пошук загиблих воїнів. Вічна пам‘ять кожному загиблому воїну!" - коментує Алла Хоцянівська на своїй сторінці у фейсбуці. 

Дивіться документальний проєкт «Останній бій» 2 червня о 23:15 в ефірі телеканалу 1+1, у Національному марафоні «Єдині новини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізація в Україні: зміни в бронюванні працівників з 1 червня

Новини по темі