Cпортсмени записали відеозвернення до Майкла Джордана заради мети підопічного Здійсни мрію

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
У мережі з’явилося відеозвернення до Майкла Джордана, записане заради хворого Дениса Куліша
1plus1.ua

Команда чарівників проекту «Здійсни мрію» розробила план, за яким Денис Куліш зможе потрапити в США

Поділитися:

У 18-річного Дениса муковісцидоз – смертельно небезпечне генетичне захворювання, яке від народження травмувало хлопцеві легені та травну систему. Денис бореться за кожен день свого життя, але виходить на баскетбольний майданчик та йде до своєї мрії. Хлопець не лише вірить, що саме спорт рятує його життя, а й уперто йде до головної мети. Баскетбол дає йому сили триматися і боротися. Денис Куліш тренується, грає та вірить, що зможе коли-небудь реалізувати себе в цьому спорті. Його заповітна мрія – зустрітися зі своїм кумиром Майклом Джорданом.

Денисове бажання є справжнім викликом для проекту «Здійсни мрію» та чарівниць Саші Лободи й Лідії Таран. Воно здається дуже складним і  недосяжним, але кожен крок на шляху до мети робить життя Дениса іншим – він думає про майбутнє, про здійснення мрії, про життя, а не про хворобу. Його мрія об'єднує багатьох добрих, сильних і неймовірних людей. Світ стає добрішим, і це надихає.

У жовтні цього року українські легенди баскетболу: екс-капітан національної збірної, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко та член Президії ФБУ Олександр Волков – вийшли на паркет під час спеціального благодійного матчу заради Дениса. Вони зустрілися у баскетбольному поєдинку з командою Дениса та його друзів по секції, зібравши в залі багатьох небайдужих до цієї історії.  Всі ці люди підтримують хлопця у його прагненні до найбільшої мрії в житті. Після товариського матчу спортсмени зняли спільне відеозвернення до Майкла Джордана, щоб привернути увагу легенди баскетболу до Денисової мрії. У відео велика команда гравців на чолі з Олександрою Лободою звернулася до Майкла із вірою, що він побачить це відео, зустрінеться з хлопцем і дасть йому сили і натхнення для життя.

Допомогти здійснити мрію Дениса Куліша може кожен!

Для цього:

1. поділіться цим відео у соцмережах;

2. тегніть тих, хто, на вашу думку, може допомогти зв’язатися з Майклом Джорданом або знає його друзів, знайомих, колег-журналістів, спортсменів, зірок, телеведучих, бізнесменів, доброчинців – усіх, хто міг би наблизити Дениса до мрії;

3. додайте хештег #ЗдійсниМрію

Ми віримо у силу людей та силу Фейсбуку. Знайдімо разом шлях до Джордана! Робіть репост просто зараз, розкажіть світу про мрію юнака! Він потребує нашої підтримки.

Команда чарівників проекту «Здійсни мрію» розробила план, за яким Денис Куліш зможе потрапити в США, у спеціальний навчальний табір для юних баскетболістів під патронатом Майкла Джордана. На організацію поїздки та супутні витрати на проживання і ліки треба зібрати 290 000 гривень. Наразі зібрано 13 345 гривень, тож кожен може долучитися до збору. Знайдіть профіль Дениса Куліша на сайті проекту "Здійсни мрію" і зробіть внесок онлайн на сайті або за реквізитами рахунку проекту:

 ПАТ ПриватБанк

рахунок у гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

у євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ "Крона"

Номер картки ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Призначення платежу: на мрію Дениса Куліша

Новини по темі