Ведуча ТСН Наталя Островська в США вторгувала 70 000 доларів за прапор України з підписами Залужного та Зеленського

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведуча ТСН Наталя Островська в США вторгувала 70 000 доларів за прапор України з підписами Залужного та Зеленського

Це рекорд!

Поділитися:

У Чикаго провели благодійний вечір, на якому за рекордну суму - 69 000 доларів, продали унікальний лот - прапор України з підписами тих, хто уособлює все те, що говорять про українців: силу, незламність, сміливість, нескореність.  Його представила ведуча марафону “Єдині новини” та проєкту “Нічна варта” Наталя Островська.

На прапорі залишили автографи: президент України Володимир Зеленський, головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний, командувач Національної гвардії Юрій Лебідь, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, герой України “Фін” - Дмитро Фінашин та захисники "Азовсталі" - Дмитро Козацький, Катерина  Поліщук з позивними “Орест” і “Пташка”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безкоштовні продуктові набори пенсіонерам та ВПО: де та як отримати допомогу

“Емоції, які я отримала просто не передати словами. У всі часи наш прапор був безцінний і гордість виникала за нього. Знаю, що раніше в Чикаго найдорожче продавали прапор з підписом президента Зеленського за 50 000 доларів. Але наш прапор викликав справжній фурор і побив цйе рекорд. Коли ти стоїш на сцені й лунають ставки “60 тисяч доларів”, “65 тисяч доларів”, “69 тисяч доларів” то серце починає калатати ще більше. І хочеться плакати, бо переповнює гордість. З такою підтримкою ми обов’язково переможемо!”, - каже Наталя Островська.

Наталія Островська

Прапор придбала Алла Лопаткіна, українка з Івано-Франківщини, яка володіє логістичною компанією у США та з перших днів допомагає Україні.  Власниця прапору каже, що 69 не зовсім однозначна цифра, тому округлює її до 70 000 доларів (понад 2 700 000 грн).

"Це не настільки покупка, це більше допомога саме. А як визнання цієї допомоги ми отримали частинку історії України з підписами наймужніших, найпатріотичніших людей, які там зараз є, і які виграють цю війну для нас всіх", - поділилась власниця прапора, Алла Лопаткіна.

Благодійний вечір провела українська діаспора у Чикаго. Від початку повномасштабного вторгнення діаспора тут мобілізують усі можливі ресурси для допомоги Україні. Захід пройшов у тематиці Великого Гетсбі. Для гостей виступали Positiff,  Віталій Козловський, Василь  Бондарчук, джаз-бенд LYNNE JORDAN та інші.

Прапор

Український прапор

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВ Україні скасували узгоджені графіки відключення світла: як тепер відключатимуть електроенергію

Усі зібрані за прапор кошти підуть на допомогу Україні. Частина - для захисників із ЗСУ. І частина на будівництво модульного будинку для родини Кисленків в Ірпені. Дім, який вони самі будували протягом 22 років, майже повністю знищено. Спочатку росіяни розстріляли будинок з автоматів, а потім він вигорів вщент після прильоту снаряду. 81-річний Станіслав Анатолійович і 76-річна Надія Михайлівна залишились без даху над головою.

Новини по темі