Ведучий «ТСН. Ранок» Святослав Гринчук допомагає студентам захищати курсові роботи

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведучий ТСН. Ранок Святослав Гринчук допомагає студентам захищати курсові роботи

Із ведучого беруть приклад!

Поділитися:

Відомий український телеведучий «ТСН. Ранок» Святослав Гринчук, який в прямому ефірі працює вже 8 років, є прикладом для майбутніх журналістів. Українські студенти рівняються на нього і хочуть наслідувати його, як ведучого.

Студент другого курсу Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка 18-річний Іван Кладченко вирішив для своєї курсової роботи обрати Святослава Гринчука і записати з ним відеоінтерв’ю. Ведучий погодився поспілкуватися зі студентом і запросив до студії ТСН.

Іван вчиться на спеціалізації ведучий програм телебачення і тому перед ним постало завдання від викладачів зняти курсову роботу.

«Моя курсова робота має змогу донести до людей, що кожен, хто буде багато вчитися та працювати над собою, зможе досягти своїх цілей. Ведучий «ТСН. Ранок» Святослав Гринчук – є тим прикладом ведучого, який професійно працює в кадрі, стежить за своєю інтонацією та дикцією, а коли розповідає новини, відчувається, що він обізнаний в цій темі. Телеведучий розповів про свій життєвий шлях до телебачення, про те, як йому працюється у жіночому колективі, як він хвилювався перед першим прямим ефіром, сім’ю та де його частіше за все можна зустріти», — поділився Іван своїми враженнями від зустрічі зі Святославом.

За словами студента, він не очікував і не сподівався, що зустрітися з ведучим та взяти інтерв’ю у Гринчука вдасться на робочому місці Святослава, у студії ТСН, серед величезної кількості спецтехніки, екрану, а також постояти за стійкою телеведучих новин.

«Я відчував велику відповідальність, адже розумів, що записую інтерв’ю з одним із топових ведучих країни. У своєму стендапі перед інтерв’ю я сказав, що хочу познайомити глядачів з харизматичною людиною і майстром своєї справи. Я робив все для того, щоб Святослав розповів якомога більше про себе. Інтерв’ю вийшло інформативним. Я щиро вірив в концепцію мого інтерв’ю і думаю, що глядачі, які будуть дивитися це відео на YouTube-каналі, отримають реальну користь від того, що розкаже Святослав Гринчук. Приємного перегляду!» — додав Іван Кладченко.

Студент зазначив, що після захисту курсової роботи та перегляду відеоінтерв’ю в аудиторії ВУЗу, його одногрупникам та всім викладачам кафедри сподобалась ця робота. Викладачі відмітили щирість гостя, оцінили високу манеру поводження Святослава Гринчука в кадрі. А сам Іван отримав 98 балів із 100 за курсову роботу.

Новини по темі