Відома навідниця САУ "Принцеска" вийшла заміж: ексклюзив ТСН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Зіркова навідниця «Принцеска» вийшла заміж: хто став обранцем (відео)

Навідниця “Принцеска” вийшла заміж за коханого, якого не показувала навіть подругам.

Поділитися:

Найвпізнаваніша білявка ЗСУ, конотопська навідниця САУ, авторка пекельних роликів під ніком "Принцеска" вийшла заміж. Коханого до весілля дівчина не показувала навіть подругам. Хто ж зміг розтопити серце Тетяни Чубар?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома навідниця "Принцеска" стала командиром гармати і планує пофарбувати САУ в рожевий (Тетяна Чубар про 100 днів війни)

Весілля влаштували у кафе із символічною назвою «Конотопська відьма». Мрія перефарбувати САУ в рожеве у Тетяни не справдилася, тож вона ввела дрес-код на весілля: рожевий. Білу сукню та фату вона вдягає уперше, хоч у свої 25 – вже мама двох синочків. Подробиці про свого обранця Тетяна тримає в секреті, бо вважає, що щастя любить тишу:

"Це Міша, мій наречений. Тепер вже в мене є моя спина, яка мене прикриє і захистить".

Михайло – військовослужбовець родом із Запоріжжя. Познайомилися вони на службі два роки тому: Тетяна косила траву, чим і здивувала Михайла. Рішення одружитися, зізнаються, виникло одночасно.

"Навіть те, що йде війна, життя далі продовжується, і треба йти далі, не зупиняється нічого. І ми так вирішили – треба весілля, треба зібрати всіх родичів, давно всі не бачилися", — каже Тетяна

На весіллі знаменитої навідниці САУ – родини обох наречених, зі служби відпустили навіть її батька-військовослужбовця. 

 "Думаю, що скоро назад перейду в кросівки, берці, тому що на каблуках незручно", — сміється дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля на передовій: українська снайперка вийшла заміж і показала зворушливі фото

Медового місяця у подружжя, на жаль, не буде. Служать молоді поки у різних бригадах:

"Я не хочу, щоб нас розлучило багато кілометрів, я хочу, щоб ми були в одній бригаді, разом. Ходити на роботу разом, водити дітей в садочок, в школу, вже все".

Військової служби Тетяна кидати не збирається і в декрет поки не планує, але не приховує, дещо стомилася від популярності в соцмережах, прагне тиші. Зараз для неї сімейне життя — це служба з чоловіком в одній бригаді, разом, до перемоги. 

Дивіться, хто таємничий обранець навідниці "Принцески":

Новини по темі