Виставку «Переможці» у Хмельницькому продовжили на тиждень

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Виставку «Переможці» у Хмельницькому продовжили на тиждень
1plus1.ua

Хмельничани матимуть змогу побачити світлини до 27 жовтня.

Поділитися:

Виставку соціального мультимедійного проекту ТСН та журналу VIVA! “Переможці” у Хмельницькому продовжено. Всі охочі можуть побачити вражаючі світлини героїв проекту у Дитячій художній школі (Проскурівська 65) до 27 жовтня.

Презентація “Переможців” відбулась у Хмельницькому 8 жовтня. Жителі міста, місцеві військові, лікарі, волонтери радо зустріли “переможців” Вячеслава Буйновського, Олексія Замірка, Анатолія Фатєєва та Михайла Ващенка, що разом з куратором проекту, ведучою новин ТСН на каналі 1+1 Соломією Вітвіцькою відкрили експозицію. Приємною несподіванкою для гостей заходу став виступ співачки Марії Бурмаки.

Після відкриття виставку відідала велика кількість хмельничан, зокрема, учні місцевих шкіл. Але кількість охочих побачити експозицію не зменшується і до тепер.

Проект запросив у місто засновник фундаціїї “Аграрна наддержава” Андрій Гордійчук. Меценат також підтримав благодійну ініціативу проекту, забезпечивши професійне навчання місцевого лікаря протезиста В’ячеслава Бедриківського. Вже на початку наступного року він вирушить до реабілітаційно-протезного центру в місті Гамільтон, де відбудеться тижневий курс навчання, організований Канадсько-Українським Фондом міжнародної підтримки.

“Проект “Переможці” сколихнув душі хмельничан, тому ми вирішили продовжити показ виставки ще на тиждень. Нам приємно, що жителі міста не залишились осторонь такого потрібного в наш час проекту. Благодійні цілі “Переможців” вкрай важливі і ми раді, що гості виставки, теж долучились до їх реалізації, придбавши журнали «VIVA! Переможці», - зазначив Андрій Гордійчук.

“Переможці” – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відеоарт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випускжурналу VIVA!Переможці. Проект розповідає 18 дивовижних історій бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дійна сході України, але не втратили мужності та сили духу.

Розвиток сучасного протезування є головною благодійною метою проекту. Всі кошти, виручені від продажу благодійного випуску журналу VIVA!Переможці направлєються на підтримку цього напрямку. У липні на навчання вже вдалося відправити п’ятьох українських протезистів. Начання наступної групи планується на лютий 2017 року.

Фонд SaveLivesTogether запрошує всіх охочих приєднуватися та допомагати у розвитку сучасного протезування в Україні. Зробити свій доброчинний внесок можна з будь-якої точки світу.

Новини по темі