Володимир Зеленський прокоментував розмови щодо можливості звільнення Валерія Залужного

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Зеленський прокоментував можливість звільнення Залужного
GettyImages

Президент висловився щодо розмов про звільнення Валерія Залужного в інтерв’ю італійському телеканалу Rai1.

Поділитися:

Минулого тижня українців зачепила новина про нібито звільнення головнокомандувача ЗСУ. І хоча станом на 29 січня чутки про відставку були спростовані, розмови не вщухають досі. В інтерв’ю італійському телеканалу Rai1 президент відповів на питання про можливість зміни військового керівництва. За його словами, країна потребує змін не лише однієї людини:

"Це кадрове питання всередині нашої держави. Безумовно, якщо ми говоримо про перезавантаження, то ми говоримо про перезавантаження тих чи інших керівників держави, а не тільки одного чи іншого сектору. Я думаю про це про перезавантаження. Але не можна сказати: ось одна людина, ви її замінили і все поїхало. Ні, це серйозна машина, яка залежить від багатьох процесів... Тому, це серйозний підхід, до якого я можу ставитися тільки глобально і відповідними кроками. Тобто, це не питання однієї чи іншої людини".

Володимир Зеленський про відставку Залужного

Фото: скриншот з інтерв'ю телеканалу Rai1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На що витратять 50 млрд допомоги від ЄС: відповіла міністерка соцполітики

Нагадаємо, коли 29 січня мережею ширилися повідомлення про звільнення Залужного, Міноборони в офіційному телеграм-каналі відреагувало так:

“Шановні журналісти, одразу відповідаємо всім: Ні, це не правда”.

Факт звільнення Залужного спростував й речник Володимира Зеленського, Сергій Никифоров у коментарі виданню. Тоді прессекретар президента не підтвердив жодну інформацію, яку публікували у ЗМІ чи мережі.

"Я заперечую звільнення Залужного. Телеграм-канали помиляються, предмету розмови немає".

Дізнайтеся більше по темі у сюжеті ТСН, нові випуски якого виходять щодня о 19:30 у марафоні новин, а також на YouTube:

Новини по темі