«Здійсни мрію» допомогає підопічному зустрітися із Майклом Джорданом

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
«Здійсни мрію» допомагає Денису зустрітися з Майклом Джорданом
1plus1.ua

У кураторів проекту «Здійсни мрію» Лідії Таран і Саші Лободи – велика справа і новий виклик

Поділитися:

У команди соціального проекту «Здійсни мрію» та кураторів Лідії Таран і Саші Лободи – нова велика справа і новий виклик: дійти до Майкла Джордана, світової зірки баскетболу, заради здійснення мрії тяжко хворого юнака Дениса Куліша. Саме баскетбол дає хлопцеві сили триматися і боротися за кожен день життя. У Дениса муковісцидоз - смертельнонебезпечне генетичне захворювання, яке від народження вражає легені та травну систему. День життя Дениса коштує 2 500 гривень – саме стільки Денисова мама витрачає на ліки, процедури, спеціальне харчування, змушуючи хворий організм функціонувати та існувати. Денис усвідомлено вірить і знає, що зустріч із Майклом Джорданом може змінити його життя, подарує натхнення для досягнень у спорті, наблизить до мети – грати в крутій команді. Хлопець вірить, що може дізнатися секрет успішного стрибка великого баскетболіста.

Першою з Денисом познайомилася на його тренуванні наша спортивна фея, кураторка проекту «Здійсни мрію» і телеведуча Саша Лобода. Олександра розповіла його історію всім та зробила стрім на своїй сторінці у Facebook. Так юний баскетболіст став героєм проекту, і ціла команда чарівників спільно з ТСН та фондом «Крона» почала шукати способи здійснити мрію Дениса. Одразу відгукнулася і запросила Дениса на відкрите тренування збірна України з баскетболу – і це вже досягнення та дуже важлива підтримка. Юний мрійник покидав м’яча в кільце з найкращими баскетболістами України та дізнався цікаві фінти – для нього це вже справжня фантастика.

Сьогодні, 23 серпня, у Дениса великий день – йому виповнюється 18 років! Телезірки Ліда Таран і Саша Лобода з самого ранку підготували для нього подарунки. Хлопець політав в аеротрубі Ulet, отримав м’яч від бренду Nike з колекції Джордана та сертифікат на вивчення англійської мови від Englishdom, і при зустрічі зможе впевнено спілкуватися зі своїм кумиром. Кураторки проекту не забули і про лікування – передали запас ліків аж до кінця цього року. Звичайно, був і святковий торт зі свічками, і Денис, задмухуючи свічки, загадав велике бажання. Але головний подарунок у Дениса попереду! Ми знаємо, що разом можемо все, і що щирі мрії завжди здійснюються. І Денисова мрія завдяки вашій допомозі обов’язково здійсниться – хлопець познайомиться з легендарним Майклом!

Стати чарівником просто! Привітайте мрійника з днем народження, зробіть пост з відеороликом Дениса https://www.youtube.com/watch?v=Gwwi8PSpQUY&feature=youtu.be, тегніть тих, хто, на вашу думку, може допомогти – знайти Джордана або тих, хто знає його друзів, знайомих, колег-журналістів, спортсменів, зірок, телеведучих, бізнесменів, доброчинців – всіх, хто може наблизити мрію. І тоді ми влаштуємо цю суперзустріч Дениса із Майклом Джорданом, привеземо Дениса до США, адже ми віримо в силу добрих людей та силу Facebook. Завдяки вам, Денис буде щасливий, стане сильнішим від кожного поста підтримки, і його мрія обов'язково здійсниться!

«Навряд чи хтось може уявити, що значить для дитини, яка живе з невиліковною хворобою, День народження. Ще один рік життя, ще один рік мрій, надій... Нашому Денисові 18 - і з кожним роком він стає сильніший духом, долаючи багато нових перешкод. Він заслуговує на найкращий день народження у світі! На жаль, ми не можемо вилікувати цю хворобу, але ми будемо сподіватися на чудо, будемо його підтримувати на шляху до мрії зустрітися з Джорданом і подаруємо у цей особливий День народження святковий торт і багато вражень!» - коментує куратор проекту Саша Лобода.

Історія Дениса на сайті «Здійсни мрію» http://wish.1plus1.ua/dreams/mrie-zustritisa-z-majklom-dzordanom Свій внесок на здійснення мрій та лікування дітей можна зробити на сайті wish.1plus1.ua або переказати на рахунок проекту:

ПАТ ПриватБанк рахунок у гривні 26007052726802 у доларах США 26004052728870 у Євро 26006052725860 МФО 300711 КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ «Крона». Номер карти Привату (прив'язаний до цього рахунку) 5169 3305 0264 2819

Що більше ваших внесків, то більше мрій ми зможемо здійснити!

Про проект:

1+1 медіа і ТСН спільно з ВБФ «Крона» започаткували грандіозний проект «Здійсни мрію», покликаний дарувати радість та здійснювати великі бажання тисяч тяжко хворих дітей з усієї України, для яких кожен прожитий день - це чудо. Такі емоції цілющі, вони позитивно впливають і на життєві показники дітей, і на процес лікування. Проект розпочався 29 квітня 2016 року, у Всесвітній день здійснення бажань, за ініціативи міжнародного фонду «Make a wish», кураторки – Олександра Лобода та Лідія Таран.

Новини по темі