Зірки баскетболу взяли участь у благодійному матчі заради мрії хлопчика

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Легендарні баскетболісти вийшли грати заради хлопця, який мріє зустрітися з Майклом Джорданом

Поділитися:

Цієї неділі, 15 жовтня, у столичному Палаці спорту відбувся спеціальний благодійний баскетбольний матч заради підопічного проекту «Здійсни мрію» Дениса Куліша, який сподівається зустрітися із Майклом Джорданом.

Це бажання – справжній виклик для проекту «Здійсни мрію» та чарівниць Олександри Лободи і Лідії Таран. Вона здається дуже складною і недосяжною, але кожен крок на шляху до неї змінює життя Дениса. Хлопець думає про майбутнє, про досягнення своєї цілі, про життя, а не про хворобу. Його мрія об'єднує багатьох добрих, сильних і неймовірних людей. Світ стає добрішим, і це надихає.

Чарівниками та організаторами події стали найтитулованіший баскетболіст України, екс-капітан національної збірної, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко та команда юридичної компанії «Primelex». На спортмайданчику саме вони й зійшлися у баскетбольному поєдинку з командою Дениса та його друзів по секції. Також до зіркових чарівників приєднався олімпійський чемпіон з баскетболу та член Президії ФБУ Олександр Волков. Матч зібрав і величезну групу підтримки, глядачі прийшли підтримати хлопця у його прагненні.

У Дениса муковісцидоз – смертельно небезпечне генетичне захворювання, яке від народження травмувало легені та травну систему. Хлопець бореться за кожен день свого життя. Нині йому 18. Його мрія на сайті проекту позначена словом «Терміново». Але Денис мало не щодня виходить на баскетбольний майданчик і йде до мети. Він вірить, що саме спорт рятує його життя, саме баскетбол дає сили триматися і боротися. Хлопець тренується, грає та сподівається, що зможе колись реалізувати себе в цьому спорті. Його заповітна мрія – зустрітися із кумиром Майклом Джорданом. Команда чарівників проекту «Здійсни мрію» склала план, за яким Денис Куліш зможе потрапити в США, у спеціальний навчальний табір для юних баскетболістів під патронатом Майкла Джордана. На організацію поїздки та всі супутні витрати треба зібрати 290 000 гривень.

Впродовж благодійного матчу силами всіх причетних чарівників було зібрано 13 345 гривень. Усі ці кошти буде спрямовано на організацію подорожі Дениса до США, на зустріч із легендарним гравцем. До команди чарівників приєдналася також туристична компанія AVIALIGA, яка після гри презентувала Денисові Сертифікат на авіаквиток до США!

«Своєю присутністю тут ми хочемо привернути до цього увагу, щоб люди побачили, дізналися про Дениса і допомогли йому здійснити мрію», - прокоментував дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко.

І це ще не всі сюрпризи! Зіркові гості Станіслав Медведенко та Олександр Волков передали спеціальні баскетбольні лоти для онлайн-аукціону, який запланувала фея проекту Олександра Лобода. Вже найближчим часом позмагатися за легендарні бутси або м’яч зможуть усі охочі, а виручені кошти підуть у скарбничку поїздки Дениса до Каліфорнії. Долучайтеся! Кожен з вас може стати чарівником та учасником руху «Здійсни мрію»!

«Я займаюся баскетболом усе своє життя, і для мене важливо, що баскетбол стає майданчиком для допомоги тим, хто цього потребує», - зізнався Олександр Волков.

Після товариського матчу спортсмени записали спільне відеозвернення до Майкла Джордана, щоб привернути увагу легендарного спортсмена до Денисової мрії: зустрітися з хлопцем і дати йому сили і натхнення для життя. Очолили велику команду гравців Олександра Лобода, Станіслав Медведенко та Олександр Волков. Шукайте відео на сайті проекту «Здійсни мрію».

«Я знаю, дуже скоро наш хлопчик обов’язково полетить у країну своєї мрії на зустріч із кумиром. А знаєте, в чому секрет? Секрет у його вірі! І в добрих людях, які з’являються на нашому шляху і допомагають у здійсненні мрії! Дякуємо!» - каже кураторка проекту Олександра Лобода.

Допомогти здійснити мрію хлопця може кожен! Для цього треба знайти його профіль на сайті проекту «Здійсни мрію», зробити внесок або просто перепост його історії у соцмережах. 

Ви можете також долучитися до збору коштів, зробивши переказ онлайн на сайті проекту «Здійсни мрію» або за реквізитами рахунку проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок у гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

у євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ «Крона»

Номер картки ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Призначення платежу: на мрію Дениса Куліша

Новини по темі