Журналістів та операторів, які працюють на війні, відзначили нагородою

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Журналістів та операторів, які працюють на війні, відзначили нагородою
1plus1.ua

1+1 медіа вдячна колегам за сміливість, професійність та впевненість.

Поділитися:

Військове командування Операції об’єднаних сил відзначило журналістів 1+1 медіа, які висвітлюють новини з передової, а також тих, хто ризикуючи життям, лишається за кадром – операторів та водіїв.

На базі «Сармат» у Краматорську, з нагоди 5-ї річниці проведення ООС, генерал-лейтенант Сергій Наєв особисто подякував журналістам, операторам і водіям ТСН та «Спецкору», завдяки яким щодня мільйони Українців дізнаються новини з гарячих точок України.

Відзнаки отримали спеціальні кореспонденти Олександр Моторний, Руслан Ярмолюк та Євгенія Цвєтанська, оператори Валерій Ситюк, Михайло Путята, Андрій Марченко та Микола Щиров, а також водії Сергій Шпортіло та Микола Головко.

«Про всі досягнення й перемоги Об’єднаних сил, бойові будні захисників України, життя українських громадян у прифронтовому регіоні – про все це Україна та світ протягом року дізнавалися й продовжують дізнаватися саме від українських журналістів, чия об’єктивність та неупередженість, сміливість та ентузіазм, а нерідко – і героїзм дають можливість отримувати інформацію з передової», - йдеться в повідомленні Командувача Об'єднаних сил генерала-лейтенанта Сергія Наєва. 

1+1 медіа вдячна колегам за сміливість, професійність та впевненість. Адже вони – приклад для багатьох, і ми пишаємось працювати разом з ними в одному колективі. Зичимо наснаги і щиро сподіваємось, що зовсім скоро небо над усією територією України буде мирним і спокійним.

Новини по темі