Астрологічний прогноз на вихідні: коли слід себе стримувати, а коли можна розслабитися? (коментує астрологиня Розалія Романова)

Що нас очікує на цих перших листопадових вихідних?

Поділитися:

Чого ж нам очікувати від перших вихідних листопада? Коли можна видихнути з полегшенням та по-справжньому відпочити, а коли треба слідкувати за своєю мовою? Розповіла "Твоєму дню" астрологиня Розалія Романова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

Чого нам очікувати від сьогоднішнього дня, п'ятниці? Розалія розповіла:

Хочу привітати з тим, що все ж таки прийшов новий Місяць. Зараз йдуть дні Гекати (коли Місяця не видно на небі), треба бути обережними. Проте зовсім скоро Місяць з'явиться, і це буде вже завтра, в суботу. Проте хочу розповісти саме про те, чого слід очікувати від сьогоднішнього дня, п'ятниці. Один із символів цього дня — ріг достатку, який випромінює енергію грошей та матеріального добробуту. Я вам цього бажаю. Це такий день, коли треба прислухатися до себе. Якщо вам щось здається, то воно вам не здається. Сьогодні інтуїція працює на максимальному рівні. 

Символ суботи — гепард. Що це означає та на чого нам слід чекати від першого вихідного дня? Астрологиня пояснила:

Приходять вихідні: можна розслабитись, проте, з іншого боку, розслаблятися не можна! Гепард може зненацька вискочити з вас та на вас. Ви вже попереджені про це та будете себе стримувати, але ж є люди, які цього не знають. До них слід ставитися уважно та не провокувати. Цей день вдалий для фізичних вправ: прибирання, фізвиховання, можна погуляти на вулиці та схопити дні без дощу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі на листопад 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

А що ж буде у неділю? Чого нам слід її остерігатися та що буде в п'ятницю? Розалія Романова розказала:

Символ неділі — дерево пізнання добра та зла. Це саме той день, коли до Єви змій-спокусник підкотив яблуко та зробив те, що він зробив. Тому вам слід стерегтися, не дати можливості провокаціям та спокусам. А вже понеділок буде спокійний, світлий, правильний та справедливий. У понеділок всі, хто праві, будуть "на коні".