Астрологічний прогноз на вихідні: не потрібно з'ясовувати стосунки, брати в борг та повертати (коментує астрологиня Розалія Романова)

Поради від астрологині та нумерологині Розалії Романової на найближці вихідні.

Поділитися:

Що віщують нам зірки на вихідні? Як впоратись з емоційним навантаженням після робочого тижня? Та коли ж сприятливий час для пошуку гармонії? Поради від астрологині та нумерологині Розалії Романової.

Символ сьогоднішнього вечора п'ятниці, а також усього дня суботи — Кажан (Летюча миша). Він досить сумний. Сьогоднішня дата (12.11.21) робить цю мишку веселішою і гармонізує немриємності, які могли б вдібутися, але будемо сподіватись, що вони не відбудуться.

Зараз не потрібно з'ясовувати стосунки, пропонувати щось нове, не треба нічого брати в борг і віддавати борги. Одинички дають нам енергію, двієчки підвищують нашу інтуїцію, а їх поєднання дає нам гармонію, радить Розалія Романова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі у серпні 2021: календар безпечних та небезпечних для здоров'я днів

Почати обговорювати плани на неділю можна вже у суботу. В суботу ввечері можна зібратися всією родиною. Це такий гарний день для того, щоб спілкуватись з найріднішими. Увечері суботи і усю неділю обов'язково треба обговорювати плани і узгоджувати їх, тоді ці плани краще втіляться у життя. 

Вечір неділі — 11 місячна доба, її символ — Діадема. Ми усі можемо почувати себе королями, королевами, імператрицями у цьому житті і готуватися до енергійного, вдалого і переможного понеділка, обіцяє астролог.

Також дивіться астрологічний прогноз за категоріями на тиждень від Ігоря Нехаєва