Дружина Войтенка зізналась, що все ж хотіла б станцювати з чоловіком на прямому ефірі "Танців з зірками"

Дружина Костянтина Войтенка зізналась, що хоче станцювати у прямому ефірі Танців з зірками
Instagram/valentina_voitenko

Дружина Костянтина Войтенка — Валентина у прямому включенні у програмі "Твій день" розповіла про те, чому не станцювала з чоловіком.

Поділитися:

Дружина Костянтина Войтенка Валентина у прямому включенні у «Твій день» розповіла, чому не вийшла на паркет на вчорашньому прямому ефірі «Танців з зірками».

Так буває. Я не хотіла. Коли Костя пропонував мені і продюсери пропонували взяти участь, я відмовилась. Потім я відчула, що не можу лишити Костю одного на паркеті, бо сімейний ефір і зрозуміла, що маю прийти і підтримати його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це сталося: дружина Войтенка вибігла на паркет після драматичного танцю Костянтина

На питання ведучого програми "Твій день" та головного судді шоу "Танці з зірками" Влада Ями, як би зараз вчинила Валентина, вона відповіла:

Знаєш, вчора сиділа на ефірі, дивилася на все це, прислухалася до себе і відчула, що хотіла б станцювати з Костею на ефірі «Танців в зірками». Як складеться, не знаю.

Костянтин Войтенко, який також був у прямому вклченні в ефірі програми "Твій день" запропонував: "Давай, як я дійду до фіналу, там станцюємо спецномер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко в ефірі "Танців з зірками" звернувся до дружини : "Вибач мені, будь ласка, що я обговорював нашу сварку на всю країну"

На десятому ефірі "Танців з зірками" дружина Костянтина Войтенка Валентина все ж прийшла підтримати його на паркеті. Це було дуже символічно, адже це був "Сімейний вечір" на "Танцях з зірками".

Дивіться, як Костянтин Войтенко танцював "сімейний номер"