Дводенна магнітна буря та астрологічний прогноз на тиждень – коментує астрологиня Розалія Романова

Магнітна буря та астрологічний прогноз на тиждень – розповідає астролог
Pexels/Marcus Aurelius

Землю знову накрила магнітна буря, яка триватиме 2 дні. Що нам від неї очікувати? Та який астрологічний прогноз на цей тиждень? Розповідає Розалія Романова.

Поділитися:

2 та 3 серпня люди знову можуть відчути на собі вплив магнітної бурі. Про неї та про астрологічний прогноз на найближчі дні в ефірі шоу «Твій день» розповіла астрологиня та нумерологиня Розалія Романова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі у серпні 2021: календар безпечних та небезпечних для здоров'я днів

Цього разу інтенсивність магнітної бурі середня, тож і її вплив на людей теж буде менш помітним. Деякі чутливі до геомагнітних коливань люди можуть відчути дратівливість, головний біль, у них може періодично темніти в очах.

Розалія Романова також розповіла про сприятливі та несприятливі з астрологічної точки зору будні дні на цьому тижні. Отже, до несприятливих днів можна віднести:

►Понеділок. Його символ – крокодил. Якщо ще врахувати, що цей день співпав з магнітною бурею, сьогодні всі люди трохи дратівливі. Тож астрологиня радить стримувати себе, і все буде добре.

►Четвер. Символ цього дня – це велика жаба і болото. У четвер люди будуть схильні до пустих балачок, пліток, викривлення інформації. В цей день не варто приймати важливі рішення, краще перенести їх на п’ятницю.

Сприятливі будні дні на цьому тижні:

►Вівторок. Не дивлячись на те, що це ще буде продовження магнітної бурі, його символ, ведмідь, перекриє негативний вплив геомагнітних коливань на людей. Це день чоловічої енергії. Тож у вівторок чоловікам треба бути мужніми, а жінкам – рішучими, поводити себе дещо по-чоловічому, і це принесе гарні результати.

Середа. Її символ – черепаха. В цей день треба відпочити. Він ідеально підходить для пасивної роботи, наприклад, для навчання.

П’ятниця – це 27-ма доба за місячним календарем. Це найкращий день для українців, адже його символ – тризуб. Це гарний, справедливий день, який дасть багато енергії та наснаги. У п’ятницю можна плідно працювати і активно відпочивати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень 2021 для всіх знаків зодіаку: кому пощастить найбільше

Дивіться астрологічний прогноз від Розалії Романової в ефірі шоу «Твій день»: