Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Фірмова окрошка від Руслани Писанки: рецепт найпопулярнішої страви літа

Руслана Писанка ділиться рецептом окрошки на айрані, яку готував ще її дідусь.

Кулінарний хіт літа Руслана Писанка приготувала в ефірі денного шоу «Твій день» і поділилася рецептом з глядачами. Щоб приготувати фірмову окрошку за рецептом Руслани Писанки нам знадобиться:

  • Огірки – 3 шт
  • Редис – 8 шт
  • Зелена цибуля – 1 пучок
  • Варена картопля – 4 шт
  • Яйця – 4 шт
  • Кріп – 1 пучок
  • Сметана – на смак
  • Жовток – 1 шт
  • Айран – на смак
  • Гірчиця міцна –  2 ст. л.

Починаємо нарізати окрошку. Обов’язково використовуємо кріп для літнього смаку. Секретний інгредієнт від дідуся Руслани Писанки: беремо жовтки зварених яєць та міцну гірчицю. Робимо з цього «помадку». Після того, заправляємо суміш айраном.

А тепер фірмова подача окрошки від Руслани Писанки — дивись у сюжеті денного шоу «Твій день» за 24 червня.

2021-07-19
Новини
Новини