Астрологічний прогноз на вихідні: що краще робити в суботу та неділю (розказує астрологиня Розалія Романова)

Астрологічний прогноз на останні вихідні липня
Рexels/Lucas Pezeta

Робочий тиждень завершується і це означає, що незабаром настануть довгоочікувані вихідні. Для того, щоб провести їх гарно, астрологиня та нумерологиня Розалія Романова підготувала астрологічний прогноз на останні вихідні липня.

Поділитися:

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова у денному шоу «Твій день» розказала, якими будуть останні вихідні липня. 

За останній робочий день п'ятниці треба встигнути зробити як можна більше справ та плідно завершити робочий тиждень. Символ дня, орел, допоможе в цьому та додасть сил і енергії. У п'ятницю треба уважно подивитися на власне життя. Це такий день, що можна навіть змінити свою долю.

В суботу, 31 липня, символом дня стане кінь, який допоможе людям іти вперед, бути рішучими та активними. Це гарний день для колективної роботи або святкування. У цей день треба бути активними та рішучими й будь-яка справа принесе гарний результат. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 31 липня для всіх знаків зодіаку: не повертайтеся думками в минуле, найцікавіше попереду

У неділю, 1 серпня, зорі та місяць подарували всім гарний день. Символ цього дня слон Ганеша — символ мудрості, багатства та процвітання. У цей день можна навчатися, відвідувати екскурсії або просто відпочивати. У неділю можна подумати, про майбутнє, замислитись про те, що буде далі та підготуватися до наступного тижня. Вихідні припадають на період спадного місяця, коли треба продовжувати закінчувати справи. 

Понеділок проходитиме під знаком крокодила і буде дуже важким днем. Намагайтеся стримувати емоції та тримати дистанцію від оточення. 

Дивіться відео сюжет з порадами астрологині: