Сьогодні перший день коридору затемнень: вплив місячного та сонячного затемнення на жінок та чоловіків (астролог Ігор Нехаєв)

Сьогодні починається коридор затемнень. Що це означає для нас? Розповідає астролог Ігор Нехаєв.

Поділитися:

19 листопада – перший день коридору затемнень, який триватиме до 4 грудня. Що це означає для нашого повсякденного життя? У «Твоєму дні» розповів астролог Ігор Нехаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли буде місячне затемнення 2021 року: що очікувати у день початку Коридору затемнень

Астролог розказує:

«Сьогодні було місячне затемнення, яке й почало так званий коридор затемнень. Це часовий проміжок між місячним та сонячним затемненням. Цей коридор закінчиться 4 грудня сонячним затемненням».

Ігор Нехаєв зауважує, що з точки зору астрології затемнення – це несприятливий період для людини. Тож в цей час варто утриматися від ухвалення важливих рішень, особливо в дні власне затемнень: сьогодні та 4 грудня. Хоча і у весь період коридору теж треба бути обережними щодо своїх дій та рішень. Дивіться, що про повний місяць та коридор затемнень розповідає асторологиня Розалія Романова:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коридор затемнень 2021: чим небезпечний і як його використати з користю радить астрологиня Розалія Романова (ексклюзив)

Ігор Нехаєв розповів про цікавий факт:

«Місячне затемнення більше впливає на жінок, а сонячне – на чоловіків. Тож сьогодні саме жінкам треба краще контролювати свої емоції, тим більше, що сьогодні ще й повний місяць. А ось 4 грудня треба тримати свої емоції під контролем саме чоловікам».

Загальні рекомендації від Ігоря Нехаєва на період коридору затемнень з 19 листопада по 4 грудня – це більше відпочивати, намагатися навести лад в думкам та діях, спробувати відмовитися від шкідливих звичок.

ФОТО: Pexels/Sebastian Voortman