Танцююча вокалістка: Олександра Заріцька розповіла про заняття танцями в дитинстві і про те, чим дивуватиме у «Танцях з зірками»

Олександра Зарицька розказала, як готується до участі в шоу «Танці з зірками»

Олександра Заріцька розповіла, чим буде дивувати у шоу «Танці з зірками» та побатлувала з Русланою Писанкою в денному шоу «Твій день».

Поділитися:

Олександра Заріцька увірвалась в український шоу-бізнес три роки тому у складі гурту KAZKA з піснею «Плакала». Цей кліп зібрав майже пів мільярда переглядів, а сама пісня попала в десятку найбільш прослуховуваних у світі. Ще з дитинства Олександра мріяла про велику сцену, а от батьки не вірили, що донька може стати популярною співачкою. Проте наполегливість та талант співачки здійснили її найзаповітнішу мрію. 

Нещадавно здійснилася ще одна мрія співачки: Олександра прийняла естафету участі у шоу «Танці з зірками». Заріцька зізналася, що давно цього прагнула, проте весь час щось заважало. Зараз вважає, що настав той самий вдалий час та з нетерпінням чекає старту проекту. 

заріцька казка фото

У денному шоу «Твій день» Олександра Заріцька розказала, чим буде дивувати глядачів у «Танцях з зірками» та поділилася історією дитинства. Виявляється, зірка займалася народними танцями та акробатичним рок-н-ролом. Вміє робити колесо та сідає на шпагат.

Після оголошення про участь у «Танцях з зірками» Олександра Заріцька отримала неприємні коментарі на своїй сторінці у соціальних мережах.

Олександра Зарицька учасниця нового сезону Танців з зірками

На що співачка відповіла:

Я не згодна з цим, бо найважливіше це м'язова витримка. Я зараз тренуюся і не сказала б, що мені важче, ніж іншим. Я дуже витривала і вважаю, що мені дуже пощастило. 

Олександра Заріцька налаштована іти в бій та рветься до перемоги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалів Олексій Суровцев стане учасником нового сезону «Танців з зірками» на 1+1

Дивіться відео батлів Олександри Заріцької та Руслани Писанки