Акторка серіалу «У неділю рано зілля копала» зізналася, що містичні сили врятували її життя

Серіал «У неділю рано зілля копала» стартує на 1+1
Фото: @zhurakivska_olesya

Такі випадки ставалися з Олесею Жураківською неодноразово.

Поділитися:

Сьогодні о 20:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нової 24-серійної мелодрами У неділю рано зілля копала виробництва  кінокомпанії Star Media. Виконавиці головних ролей у стрічці, зірка «Хазяйки» Катерина Варченко та популярна українська акторка Олеся Жураківська поділилися подробиця зі знімального майданчику.

Катерина Варченко, яка виконала роль закоханої аспірантки Люби, розповіла, що її героїня буде усіма способами боротися за увагу свого викладача Максима, але наслідки змагання будуть не завжди позитивними:

Моя героїня в ім’я любові йшла на все, але не робила нічого поганого.

Вона дуже сильно кохала й бажала Максиму тільки хорошого. Але я вважаю, якщо коханій людині з вами погано, не варто її тримати», - зізналася Катерина Варченко.

Серіал насичений містичними обрядами та традиціями. Олеся Жураківська, яка виконала роль тітки головної героїні Люби, зізналася, що вірить в потаємні сили і вони неодноразово допомагали їй та рятували від неприємностей:

«Будучи студенткою, я працювала хостес. Одного дня моїй сестрі наснилося, що я обов’язково маю бути вдома. Того вечора я послухалась її і не вийшла на роботу. Згодом ми дізнались, що в закладі, де я працювала, відбулась перестрілка. І це не єдиний випадок, коли я отримую попередження від своїх рідних», - поділилася Олеся Жураківська.

Нагадаємо, за сюжетом стрічки молодий та перспективний етнограф-аспірант Максим приїжджає у 1993 році у село Русалино збирати старовинний фольклор для своїх праць. Вмовила його приїхати в це село студентка Люба, адже в Русалино мешкає її тітка Варвара, а місцевість славиться тим, що у ній збережено багато давніх пісень, обрядів.  Дівчина щиро вірить, що їхня наукова подорож допоможе їм зблизитися, адже вона неймовірно закохана в Максима. Люба і не здогадується,  що тут Максим познайомиться із циганкою Радою, яка на все життя вкраде його серце.   

Головні ролі у стрічці виконали Вікторія Полторак, Дмитро Пчела, Андрій Ланд, Артур Логай, Анна Сагайдачна, Ксенія Мішина, керівник циганського театру Романс Ігорь Крикунов. Також, в серіалі знялися Андрій Ісаєнко, Лілія Нагорна, Маргарита Бахтина, Ірина Мельник, Тамара Антропова, Оксана Воронина, Катерина Кистень, Юрій Яковлєв-Суханов, Ігор Назаров, Людмила Крикунова, Юлія Шугар, Мирослав Павліченко, Сергій Новиченко.

Головний автор сценарію – Наталія Нікішина, режисер-постановник стрічки – Олександр Тіменко, оператор-постановник - Олександр Сєдов. Продюсерами серіалу стали Владислав Ряшин, Галина Храпко та Дарина Жукова.