Актори «Вечірнього Кварталу» розповіли, як на їхні пародії реагують зірки

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 травня

7 жовтня 1+1 побачать новий випуск шоу «Вечірній Квартал», зйомки якого проходили в липні в Одесі.

Поділитися:

Актори студії «Квартал 95» Олександр Пікалов та Степан Казанін в студії «Сніданку з 1+1» розповіли про одеський гумор і показали, як проходять репетиції перед концертами.

Олександр Пікалов згадав випадок зі зйомок концерту в Одесі, другу частину якого телеглядачі «1+1» побачать завтра ввечері:

«Фінал концерту був просто шикарним. Над нами висіла здоровенна хмара, збирався дощ. А концерт проходив просто неба. Щойно ми встигаємо доспівати фінальну пісню, і тут раз! Б’ють блискавки, починається дощ. Я виходжу зі сцени, а мені якась жінка каже: «А що ви хотіли? Проплачено!».

Степан Казанін розповів, що для підготовки нових випусків «Вечірнього Кварталу» актори студії «Квартал 95» виїхали за місто, де могли повністю зосередитися на створенні нової програми. Актор відкрив таємницю, що в нових випусках глядачі зможуть побачити номер, присвячений перетинанню державного кордону Міхеїлом Саакашвілі і гумористичну пародію на ведучого екстремального шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова.

Крім того, в студії «Сніданку з 1+1» показали ексклюзивне відео з репетиції одного з нових музичних номерів «Вечірнього Кварталу», на якій колектив «квартальців» представлений майже у повному складі.

Також актори зізналися, як реагують зірки на пародії в шоу «Вечірній Квартал».

«Буває, що на нас ображаються, але ми швидко миримося. Через деякий час зірки самі запитують, чому ми не робимо на них пародії», – зазначив Степан Казанін.

Новий випуск шоу «Вечірній Квартал» дивіться завтра, о 21.15 на «1+1». Нагадаємо, цієї осені телеканал покаже рекордну кількість випусків «Вечірнього Кварталу» – шість суботніх вечорів поспіль телеглядачі зможуть провести в компанії улюблених акторів студії «Квартал 95».

 

Новини по темі