Квартал 95 прокоментував перевірку Зеленського Слідчичим комітетом РФ

Новий Вечірній Квартал
Квартал 95 прокоментував перевірку Зеленського Слідчичим комітетом РФ

У "95 Кварталі" новину російських ЗМІ розцінили як чергову спробу інформаційної чорної PR-кампанії.

Поділитися:

Вже в який раз в російських ЗМІ обговорюється ця безглузда тема, - вважають у студії "Квартал 95". У прес-службі "Квартал 95" прокоментували інформацію російських ЗМІ про те, що Слідчий комітет РФ нібито почав перевірку інформації про участь Володимира Зеленського у фінансуванні збройного конфлікту на Донбасі.

Абсурдність "слідчих заходів" обумовлена ще й тим, що з моменту подій, які зазначені у новини, зокрема факту фінансової допомоги українській армії і виступів на території АТО, пройшло вже понад півтора року. Факт наштовхує на думки про те, що приводи для антиукраїнської пропаганди вичерпалися, і повторно піднімаються "заїжджені" теми, з фігуруванням гучних відомих імен, щоб вкотре привернути інтерес до антиукраїнської темі, - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, що раніше об'єктом аналогічної чорної PR-кампанії була Герой України, Народна артистка україни Ада Роговцева.

У "95 Кварталі" новину російських ЗМІ розцінили як чергову спробу інформаційної чорної PR-кампанії не тільки щодо Володимира Зеленського персонально і студії "Квартал 95", але в адресу України і мільйонів українських теле- і кіноглядачів.

Нагадаємо, що прем'єру нового фільму "Кварталу 95" "8 кращих побачень", де Зеленський зіграв головну роль, намагалися зірвати в Москві і активно бойкотують через політичні погляди шоумена.

Новини по темі