Настя Каменських розповіла, як зустрічатиме Новий рік

Новий Вечірній Квартал

Співачка поділилася новорічними спогадами з дитинства

Поділитися:

Напередодні новорічних свят в ефірі каналу 1+1 з'явилися веселі ролики від студії Квартал 95. В ньому зіркові гості новорічного Вечірнього кварталу, серед яких і Настя Каменських, відвідали сеанс у психотерапевта (Володимира Зеленського). Після зйомок ролику співачка дала інтерв'ю, в якому розповіла, як готується до новорічних свят. Зірка стверджує, що як і всі артисти, багато часу проводить на роботі - знімається у шоу, рекламних роликах, виступає на новорічних концертах. 

Настя стверджує, що вже звикла до напруженого графіку перед святами і завжди купує подарунки своїм близьким завчасно. 

Зізнаюся чесно, були ситуації, коли через постійні гастролі я не встигала купувати подарунки. Однак цього року за два тижні до свята я збираюся на шопінг.

Згадуючи веселі новорічні історії свого життя, Настя жартує, що найкумедніші ситуації траплялися з усіма, але не з нею.

Одна із моїх подруг зустріла Новий рік у таксі, яке замела хурделиця , а інша - у ліфті, що застряг між поверхами. І я завжди  ставлю собі запитання - чому зі мною ніколи такого не трапляється, - жартує Настя.

Співачка також розповіла, як зустрічала Новий рік у дитинстві. Посеред кімнати стояла величезна ялинка, вбрана у красиві іграшки, а довкола було багато подарунків.

Певно, це мрія кожної дитини, щоб уся кімната була у новорічних подарунках. Тоді я наче потрапила у справжню казку, - поділилася Настя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських отримала Греммі

Новини по темі